Despre traseişti

Eu nu ştiu ce au în cap oamenii ăştia… Ce-şi închipuie ei? Că inspiră încredere atunci cînd decid să plece peste noapte dintr-o echipă în care au investit timp, efort şi argumente? Politica nu se poate fără stabilitate şi consecvenţă. Politica este un proiect pe termen lung. Şi este mai mult decît un mandat de parlamentar sau decît unul de ministru. Nu-mi amintesc vreun politician care să fi avut succes trădînd echipele din care au făcut parte. Îmi amintesc în schimb mulţi traseişti politici despre care nu mai ştim astăzi nimic. Cîteva nume doar: Aurelian Pavelescu (PNL, PD, PIN, PNŢCD), Nicolae Popa (PDSR, ApR, PUR, PNL), Corneliu Ciontu (PRM, PPC, PNG), Cozmin Guşă (PSD, PDL, PIN), Alexandru Ciocîlteu (PNŢCD, PRM, PDL), Valetin Iliescu (PUNR, PSD, PDL), Dan Ioan Popescu (PR, PSD, PC), Rodica Stănoiu (PSD, PC)  etc. Toţi aceştia au ţinut cîndva prima pagină a ziarelor. Astăzi nu-i mai caută nimeni.

Acestea fiind spuse, eu nu înţeleg deloc ce-o fi avut în cap Valeriu Steriu – un tip care promitea –  atunci cînd a decis să părăsească PSD şi să se alăture grupului de luzări ai lui Gabriel Oprea.

8 Comments
 • star
  January 18, 2010

  Domnii Sassu si Duvaz???? Sau numai aia care merg spre PDL se rateaza???
  Nu vreau sa-i apar pe tradatori, cred ca-si merita soarta, dar sincer vorbind, daca presedintele partidului tau ar incepe sa delireze despre bubuli si flacari violete cam ce ai face?

 • Marius Diaconescu
  January 18, 2010

  Romeo Stavarache: PDSR-APR-PUR-PNL – sef campanie Crin :)

 • blogdeprost
  January 18, 2010

  E frumos ce zici tu sutule…dar pe-astia ii doare in cot atata timp cat sunt aproape de ciolan…

 • Rumuz
  January 18, 2010

  Sunt curios daca la PSD e doliu dupa o asemenea pierdere. Spre deosebire de vizita la SOV a lui Geoana, care a fost la fel de surprinzatoare ca demisia lui Steriu, cea din urma macar ma bucura enorm. Omul asta e tare si in minte si in “oua”, dupa cum a demonstrat azi. Felicitari si mult succes, oricare ar fi culoarea sa politica. Sunt convins ca e genul de om pe care nici “energiile” lui Geoana sau “flacarile violet” ale lui Hrebenciuc nu il vor mai clinti din loc.

 • Canadian Stories
  January 19, 2010

  se mai numesc si cameleoni. sunt printre survivors all the time…

 • florin
  January 19, 2010

  ELE MELE ESTE UN STIMAT DOMN TRASEIST

 • lexx
  January 20, 2010

  Dupa ce toti stiu ca am trei motani!!! Omis-am sa va zic ca ma topesc dupa caini…..cel mai bun prieten al meu dintotdeauna a fost o corcitura de tomberon cu caine de lup , km zic unii!!!Era taur ,ca si mine ;pe 29 apr 1990 a fost nascuta…si ……..!!!!!Azi noapte, in zapada din spatele blocului am vazut doi fraieri!!!!Nu aveau caine, aveau doar o masina pe care doreau s-o bage intrun loc stramt, si se cam foarte chinuiau, bieti nefericiti!!! Am coborat, evident JOS, dupa ce-i privisem de 7,35 minute, ca sa induplec boii s-o ia o tzara la dreapta pt ca apoi s-o dea inapoi…..pe masina!!!si flacara……sic(!)………uimire, a mai venit unu – de intarire – si ….. masina a luat-o pe calea necesara totusi: Inainte, si un pic de dreapta pentru ca abia apoi in spate!!!!uuuuuuuuura a intrat!!!bv ma baieti; insa au avut mustrari si s-au retras ca si cum zapada nu mai cadea…..si a a aparut REX, UN CIOBANESC GERMAN dornic de zapada pe mustati!!!! Ne-am cam tavalit , eu cu Rex-u….pret de vreo 7, 35minute ; pana cand a intepenit taica-sau care, uimire …flacara……nu stia ca Rex vrea sa se joace in zapada!!!CE BOU!!!! Cumplit ! Trebuie sa ma ud???? Sa ma joc? cu javra?wow niciodata…e uda zapada, si de fapt m-a pus ma-sa sa-l scot sa faca pipi!!!
  te iubesc rex!!!sti ce poate sa faca romania si bine …..sa ne mai jucam!!!!bv

 • lexx
  January 20, 2010

  cat despre gusteri ???!!!la ce te asteptai??vezi comentariul de mai sus!!!:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *