Iresponsabilii

Nu-mi place neapărat să folosesc argumentul “v-am spus eu”, dar sunt uimit să văd cîtă lume își declară dezgustul față de nenorocirile pe care le fac ăștia de la PSD. Lucrurile sunt foarte simple, de fapt. Noi i-am votat. Ăștia suntem. O nație de iresponsabili. În majoritate, desigur. Vestea și mai proastă e că suntem din ce în ce mai mulți ăștia iresponsabili. La ce școală se face, la ce muzică se ascultă, la ce posturi de televiziune avem, la ce autostrăzi n-avem, e imposibil să ne fie mai bine. Va fi din ce în ce mai rău, vă asigur de asta.

La alegerile parlamentare de acum un an vă avertizam ce haos urmează. Aveți aici textul. Pentru că îi cunosc bine pe nenorociți.

Ai ieșit să votezi? Cîți prieteni corporatiști ai convins să meargă și ei la vot? Nu prea ai făcut asta? Atunci nu te mai plînge.

Cei mulți sunt cei iresponsabili.

cof

3 Comments
 • dxn
  December 15, 2017

  I just want to tell you all: adevaratii tradatori de neam si tzara sunt dragnea dinti stambi, tudorel si primul nou ministru al carui nume nici nu-l stiu, un alcholist ca altii. vor sa il protezeze pe dragnea brasil enclave si hacuiesc justitia! daca nu iesiti in strada, veti avea comunism cu fatzete umane ca in venezuela si o sa cereti hartie igienica din Canada. omule, nu lasa Romania sa decedeze. esti un formator de imagine, esti un model extraordinar, nu ii lasa sa cada in comunism again!!! vrei ca si copii tai sa creasca cu cartele si ratzii? vrei sa iti reprosese ca nu ai facut nimic cant chiar tu puteai?

  please, macar tu fa ceva…or you dont care that much??? nu stiu unde sa mai strig…please do something! please, wake up si nu-i lasati sa ne fure speranta! faceti-o pentru ai vostri copii!

 • Dan Doran
  December 24, 2017

  Iresponsabili au fost cei care i-au băgat ăn seamă pe politicarzi, nu cei care au stat ca lumea acasă! Dacă oferta de politicieni e toată de rahat, de ce să te duci să-i bagi în seamă, de ce să le dai posibilitatea să îți administreze banii, dacă nu sînt serioși?
  Dacă Guță, Salam, Vijelie, Ștefan de la Bărbulești, cîteva curve de pe centură, un grup de cerșetori, patru hoți de buzunare, o iubitoare de maidanezi și cîțiva retardați de la școala ajutătoare de la Chitila ar organiza alegeri parlamentare, tipărind buletine de vot,închiriind secxții de votare și făcîndu-și propagandă în presă, lumea ar fi obligată să se ducă la votarea lor de rahat, doar pentru că ei au tupeu și pun parale la bătaie?! Tu te-ai duce la asemenea alegeri, Cristian?
  Și dacă s-ar prezenta la acesta ei și familiile lor, amicii și cei mituiți de ei, adică poate vreo cîteva mii de oameni cel mult, ceilalți cetățeni ar fi nevoiți cumva să accepte faptul că aceștia reprezintă voința națiunii, șiu fac parlament și guvern, și administrează bugetul de stat?!! Cristia, deși ai fost tare la logica matematică în facultate, la logica simplă ești în pom! Ar ieși atunci mai mult ca sigur Guță președinte de cameră la Senat, Filomaidaneza la deputați, și tot așa!ru

 • Dan Doran
  December 25, 2017

  .klș Urmare: Parlamentul și guvernul rezukltat din asemenea alegeri „libere” ar fi la fel de serios ca și alea de azi iar cei care ar face morală celor care nu s-au prezentat la asemenea scrutin caraghios ar fi la fel de caraghioși ca și rezultatele acestor alegeri. Nu doar întreaga clasă politică a luat vot de blam anul trecut, ci tot aparatul funcționăresc de stat, care trebuie înlocuit urgent în totalitate cu tineri neînscriși politic Nici măcar cei de la USR nu sînt serioși: ei reprezintă ce-i drept strada și sînt bine intenționați, dar nu doar că nu au un program de reforme destinat să repare toate relele societății, dar în afară de proteste penibile și ineficiente, nu au altă metodă de contracarare a derapajelor clasei politice. Sînt doar o pată de culoare într-o mare de mîzgă, o floare așezată pe o baligă urît mirositoare,

  o pisică rătăcită într-un grup de maidanezi care abea așteaptă s-o sfîșie.Ei au impresia că România chiar e membră cu drepturi depline a Uniunii Europene, și uită că statul se află în mîinile ucigașilor și trădătorilor din Decembrie ”89, care sînt conștienți că o democrație reală îi va duce cu siguranță la pușcărie pe viață sau chiar la ștreang. De aceea, cea mai potrivită metodă de a scăpa de ei este să le contești calitatea de reprezentanți ai statului, să le arăți că lumea nu i-a mai băgast în seamă și trebuie să se care, iar jandarmii și polițiștii plătiți de cetățeni nu au voie să-i mai protejeze și să le îndeplinească ordinele, să refuzi să le mai dai impozitele lor în mînă și să ceri tragerea la răspundere direct în fața cetățenilor a întregii clase politice.
  Dacă însă circul parlamentar va continua, politicarzii vor trece la măsuri represive, îmboldiți de statutul lor legal de reprezentanți ai statului, și vor trimite jandarmii să alunge protestatariii, după ce vor incendia vreo mașină, vor sparge cîteva vitrine sau vor trimite niște vagabonzi să jefuiască vreun magazin sau vreun sediu de poliție sau vreo judecătorie., ca și în ”898, ”90,”91, sau ca la Pungești.Momentul ăla se apropie, fiți siguri, băieței și fetițe! yrym yn y. â k bbk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *