>40%

N-am uitat decizia de a nu mai scrie despre politică. Vă jur! Dar, dacă-mi permiteți, o să vă mai spun cîteva ceva, măcar, așa, o dată la patru ani. Îmi e permis, da?

Bun.

Hai să n-o lungesc! Pe scurt, vă anunț că partidul pe care-l urîți cel mai tare va obține duminica asta, în alegerile parlamentare, peste 40 de procente. Se pare că va bate undeva înspre 45%. Ceea ce, nu știu dacă realizați, e cam grav. Spre deosebit de grav. Nu pentru c-ar fi vorba despre niște extremiști. E ceva mai primejdios de-atît. Oamenii ăștia de la PSD – pentru că despre acest partid e vorba, dacă nu v-ați prins – nu vor să guverneze. Ei au în cap doar să fure. Neîncetat. Fără oprire. Continuu. Din banul public. E singurul lor scop. Îi doare-n cur de voi. Și de nevoile voastre. Vă spune unul care i-a cunoscut pe toți. Bine. De la stînga la dreapta.

Ce e de făcut?

Ieșiți dracului din casă și mergeți să votați!

Cu cine? Cu oricine vreți voi, mai puțin cu PSD. Dacă se poate, nici cu PNL, ALDE, PRU, UDMR, PMP, ANR, PSR, PRM sau PER.  Eu, dacă aș fi în locul vostru, aș vota cu USR. Dar pentru că nu sunt în locul vostru, vă spun altfel: eu o să votez cu USR.

Atît.

tokyostory

7 Comments
 • alex
  December 8, 2016

  Esti prea credul . Programul USR-ului e plin de promisiuni utopice. Plus ca Nicusor e mai degraba stangoid.

  Vrei sa nu-ti pierzi timpul duminica, fie stai acasa, fie votezi cu un partid minoritar national ca Forumul German, UDRM sau Partidul evreilor. Numai asa boicotezi toata clasa politica romaneasca actuala care ma dezgusta in totalitate.

 • mihai
  December 9, 2016

  iesi ma in plua mea cu USR. PSD 4 ever

 • marian
  December 11, 2016

  si tu , alex , esti prea prost!

 • Cristian
  December 11, 2016

  Subscriu la mobilizarea la vot.
  Poate da Doamne si nu intra udmr si pmp in parlament.

  In rest, mobilizarea la vot era privita cam suspect in 2012
  Iar prin 2008-9 dadeai procente in timpul alegerilor mai cu fereala.

 • Stefan
  December 11, 2016

  In 2008 si 20012 urmaream cu mare interes informatiile din timpul zilei alegerilor pentru a vedea evolutia conform surselor tale. Imi pare rau pe de o parte pentru decizia ce-ai luat-o in a nu mai comenta politicul dar in aceeasi masura ma bucura faptul ca inca un om este profund scarbit de jocurile politicienilor.

 • Cristian Șuțu
  December 12, 2016

  @Alex, eu ti-am explicat cu trei zile inainte cum vor fi rezultatele. Si cu cine voi vota. Am argumentele mele. Tu ce ai?

  @Stefan: am primit ieri un mesaj: “Mi-e dor de relatările tale din ziua votului. Pe cine mai cred io azi”. Ce sa zic? Va multumesc! Pentru mine e o mare bucurie ca USR a obtinut 9-10%. E un inceput bun.

 • un nic-usor
  December 14, 2016

  De ce nu voi vota cu Nicuşor Dan
  De Cristian Șuțu
  Friday, May 25, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *