Garda de ondulare

Mă uit la fotografiile de azi de la Cotroceni, mai exact la cele în care apare Garda de Onoare, şi nu-mi vine să cred. Urmăriţi şi voi linia pantofilor şi a mănuşilor albe, dar şi alinierea paturilor de puşcă! Priviţi cum răsar, ca proastele, două săbii, de lîngă picioare! Observaţi, vă rog, ce mototoliţi sunt pantalonii lor! Ce dracu se întîmplă azi cu Garda de Onoare? Se experimentează optica ondulatorie sau cum? Ce e depravarea asta? O fi renunţat Băsescu şi la serviciile Regimentului de Gardă al MApN, şi-n loc să fi pus nişte figuranţi din Brigada Artistică a SPP? Ia priviţi, în schimb, cum arată Garda de Onoare a Chinei. Sau aici. Ori Garda de Onoare a US Air Force. Huh?

21969 (Medium)

11 Comments
 • trotter
  October 26, 2010

  in poza 2 cu chinezi aia chiar au tras dungi cu creta pe covor. :)

 • george_escu
  October 26, 2010

  cred ca e o problema de onoare … la noi cam lipseste deocamdata

 • Loda
  October 26, 2010

  E si gadga in criza Cristi, intelege-o (criza de calcatoare, economie de energie ca sa se dea la Alro, taieri de salarii ,etc) ;)

 • androidul cu sobolani
  October 26, 2010

  optica ondulatorie, auzi mai :) e buna. erwin schrodinger ar fi mandru daca ar putea citi aceste randuri.

 • didi
  October 26, 2010

  Gresit! Iti recomand sa cauti pe google sau din alte surse, sau chiar sa asisti la un oror al garzii sa vezi ca exista 2 ofiteri in rand. Unullanga cel/cei care tin steagulsi unul care e in capatul sirului de soldati. Ale lor sunt sabiile. In plus un amanunt….sabii nu au decat ofiterii. Soldatii din garda nu au sabii. Cat despre manunshi…hai sa nu fim mai catolici decat papa.

 • Paula Negrea
  October 26, 2010

  Duamne, cata prestanta n-avem. Si ce bine ai pus problema!

 • Razvan Antomescu
  October 26, 2010

  Si la chinezi tat 2 ies afara :P

 • nedumeritul
  October 26, 2010

  Observatia aia cu pantalonii sifonati e rautacioasa. Sifonatul e in trend la mapn! Daca te uiti atent la poza cu tanti adela, aia a lu’ dom’ ministru o sa vezi ca si ea are fusta la fel de mototolita.

 • N0rel
  October 26, 2010

  Ma mir ca-ti pui intrebari la care raspunsul vine de la sine : asa presedinte, asa garda – sifonat, dezordonat, stramb –
  Plus ca nu are cum sa vada detaliile cand se uita cu un ochi la comandant, cu unul la steag si saluta garda.

 • dorinapavaloae
  October 27, 2010

  Un lucru nu ai observat: pozele cu garda chineza sunt luate de la vizita lui Obama! Daca la noi nu vine nimeni, de ce sa le mai calcam pantalonii?! Costa, si apoi daca noua, baietilor destepti nu ne iese nimic la asta, de ce sa fie calcati?! :))

 • ionut
  February 5, 2012

  de esti mai bun vin cocos ca noi te asteptam!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *