Vă place să fiți mințiți?

Pentru 45% dintre voi, ăștia de ați votat cu PSD, am să vă spun doar atît: în viața vieților voastre nu ați avut o curvă mai mare-n familie. Ia priviți un pic aici cum vă fraierește la buzunare condamnatul penal la doi ani de închisoare cu suspendare.

Au trecut doar 7 (șapte) zile de la momentul acestei declarații publice. Și ce să vezi? După șapte zile, crezînd c-ați uitat declarația de mai sus, PSD vă stropește cu o nouă propunere de premier: Sorin Grindeanu. Care i-auzi ce declara tot acum fix șapte zile:

soring

M-am utat un pic pe website-ul lui Grindeanu, rămas nemodificat de la alegerile din 2012. Cînd promitea (vezi foto aici) un nou spital pentru copii la Timișoara finalizat în 2014. Vă dau o știre din august 2016: spitalul nu e gata. Vezi aici articolul complet. Și încă una mai recentă, de acum fix o lună: mai e de lucru la spital. Vezi aici articolul.

Of, și-am zis că nu mai scriu de politică. Dar nu mă pot abține. E incredibil să văd în ce hal pot minți jigodiile astea.

12 Comments
 • Kulcsy
  December 29, 2016

  Iti pot spune din surse sigure ca nu e vina lui ca spitalul de copii nu s-a terminat concretizat pana in momentul de fata.

 • vio
  December 29, 2016

  E veche miscarea. Asa a promis si boc ca ramane primar daca e ales. A durat pana ce base i-a cerut sa fie premier si imediat a intins-o. Mierea-i dulce, ciolanul gras.

 • Nicky
  December 29, 2016

  Mint, ca au pe cine!
  Intr-o tara normala nu ar mai lua nici 10% din voturi la urmatoarele alegeri, i-ar fugari lumea cu oua stricate si rosii cand mai dau pe la cabinetele parlamentare din teritoriu!

 • danihel
  December 29, 2016

  45% din 39% = 17% deci asta e votul popular (şi credulii care sunt mereu păcăliți).

 • Gogu Pintenogu
  December 29, 2016

  #Kulcsy Nu asta e problema. Multe lucruri din tara asta nu pot fi realizate de politicieni, nu depinde de ei sau numai de ei. Dar de ce promit ca fac lucruri care nu depind de ei? Doar pentru ca oamenii sunt fraieri si usor de manipulat? Nu stiu daca zece procente din ce promit politicienii este realizabil si cat se realizeaza in final.

 • Mihai
  December 29, 2016

  Vorbești de PSD. Ce te așteptai?

 • Andrei
  December 29, 2016

  Nenea Sutu, cred ca esti suparat de sarbatori dar nu ar trebui sa fie din cauza PSD:
  – Sevil ar fi renunat din cauza amenintarilor, cum putea sa fie propusa tot ea? Ce trebuiansa faca Dragnea? Sa o oblige?
  – am citit articolul cu spitalul, ce treaba are cu Grindeanu?

 • Cristian Șuțu
  December 29, 2016

  @andrei: hai ca nu e greu sa intelegi! si sper ca nu esti atit de naiv incit sa crezi argumentele lui LD despre amenintari… cit despre spital,vezi ca e n text un link catre o poza de unde rezulta promisiunea lui SG din 2012 cum va spitalul va fi gata pina in 2014. mai stii ca si Victor ponta a promis ca nu va candida in 2016 daca nu va fi gata autostrada Bucuresti-Brasov? nu te-ai saturat de minciuni?

 • Dodo
  December 29, 2016

  Nu e vina lui ca nu e gata spitalul, dar e vina lui ca a promis ca va fi gata….

 • Ioan
  December 29, 2016

  Si Ciolos a promis ca nu va candida la alegeri dar poza lui era pe toate gardurile si panourile in format XXL. De unde sunt banii pt poze?

 • Gabi
  December 30, 2016

  Nu mai postat prostii. Spitalul de copii este 60% realizat. Nu este finalizat din cauza constructorului care este in insolventa. Cum poti sa spui ca este securist cand avea 16 ani la revoluție. Domnul Grindeanu ă împărțit acum o lună banii primiti de la Bucuresti în mod egal la toți primarii din județ indiferent de culoarea politică.

 • Gabi
  December 30, 2016

  Nu sunt un fan Psd din contra sunt pnl . Nu sunt de acord sa fiu in aceeasi oala cu pdl- isti vopsiti. Da sa nu uitam ca 10 ani au condus tara la dezbinarea ,ura etc. Grindeanu reprezinta viitorul in psd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *