Roberta şi-a oferit singură flori de 5000 de lei

Vreau să vă întreb pe voi: este Roberta Anastase o femeie frumoasă? Stai aşa! Cum care Roberta Anastase? Uite asta din dreapta! Aşa… Deci, e frumoasă sau nu e frumoasă? Hai, spune sincer! Nu, nu! Tăcerea nu e un răspuns! Ştiu la ce te gîndeşti! Dar pe mine nu mă interesează dacă ai… (era să zic eu ce)… sau nu. Întrebarea mea e simplă: e Roberta suficient de frumoasă încît să-i cumperi un buchet de flori?

Nu?

Nici eu!

Eh, asta e… Şi-a cumpărat singură. De 5000 de lei. Adică de 1000 şi ceva de euro. După cum rezultă dintr-o ştire Mediafax, care spune aşa: Camera Deputaţilor a achiziţionat, cu două zile înainte de Crăciun, flori şi aranjamente florale în valoare de peste 5.000 de lei, fără TVA, potrivit unui anunţ de atribuire publicat pe site-ul e-licitatie. Valoarea totală finală a contractului este de 5.322,58 de lei, fără TVA, câştigătoare fiind firma Helen Rose Trading SRL din Bucureşti. A fost primită o singură ofertă, iar valoarea finală a contractului a fost egală cu cea estimată iniţial.

4 Comments
 • zuzele
  January 10, 2011

  si cand te gandesti ca a fost Miss Romania si ai nostri au mai trimis-o si la Miss Univers…

 • Cristian Șuțu
  January 10, 2011

  @zuzele : dar de ce va ginditi la asta? :)

 • zuzele
  January 10, 2011

  pai pentru ca iti faceai procese de contiinta daca e sau nu frumoasa duduia..:P

 • Dana
  January 11, 2011

  O fi vreo noua moda printre demoazele, ca citii mai deunazi ca si Bianca Dragusanu isi trimite singura scrisori. Te pui cu neuronul disperat?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *