Azi o vedem și nu e

Dacă te pune dracu’ să te informezi zilele astea din presa românească, atacul de panică pare o reacție firească. “Cutremur în familia Băsescu”. “Ginerele lui Traian Băsescu, urmărit penal! Acuzația: fals și înșelăciune”. “Mircea Badea și Mihai Gâdea dansează pe manele într-un videoclip cu titlul Hai Băsescu la zăbrele!”. “Parlamentul îi cere DEMISIA DE ONOARE lui Băsescu.”

Nimeni, dar absolut nimeni nu scoate o vorbă despre singurul lucru care începe să funcțione în România: justiția. Ar fi singura abordare corectă din punct de vedere jurnalistic a informațiilor, între altele, despre acuzațiile aduse unor membri ai familiei președintelui României. Dar pentru că acest lucru este perfect neinteresant pentru făcătorii și cititorii de presă deopotrivă, dați-mi voi să vă dau în premieră o informație: Traian Băsescu are iPhone (cu mască de protecție împotriva loviturilor) și iPad (în husă de piele).

basescu iphone

Dacă vi se pare infantilă sau absurdă această informație, atunci presa ar mai putea avea vreo sansă, cîndva în viitor…. Deocamdată azi o vedem și nu e.

7 Comments
 • R.N.
  June 23, 2014

  Intr-adevar, presa ar trebui sa se concentreze mai degraba asupra iPad-ului in husa de piele al lui basescu si asupra iPhone-ului sau cu masca de protectie impotriva loviturilor (foarte necesara, mai ales acum). Are ghinion, basescu, sa aiba parte de o altfel de presa. Dar nu e singur: si Nixon a fost la fel de ghinionist. :)

 • reX
  June 23, 2014

  Ce nu stii tu: Basescu a fost fan iPhone de cand a aparut, daca mai tii minte modelul 2G. A fost printre primii romani care au avut iPhone. I-a fost adus imediat dupa lansare din SUA de catre oamenii amiralului Marin, fostul sef SMG. Tot specialistii din armata s-au ocupat sa il sparga sa mearga pe retelele din Romania

 • Vic Ponta (superpremier)
  June 24, 2014

  Ba stirile sunt foarte la obiect: un FRATE, fratilor! ,al detestabilului presedinte fara onoare , a fost arestat!!!!!! Ce vreti mai mult?!!! JOS BASESCU! JOS CLANUL BASESCU! Traiasca Victor Ponta, noul Presedinte al Romaniei! Traiasca Adrian Nastase! Catel pana la moarte!

 • iPhone 2G B1 TV
  June 24, 2014

  “A fost printre primii romani care au avut iPhone. I-a fost adus imediat dupa lansare din SUA de catre oamenii amiralului Marin, fostul sef SMG”
  Asta miroase a “Adrian nastase + consulul Ioan Paun + marfuri din China”. Se repeta istoria? Sa speram!…

  ” Tot specialistii din armata s-au ocupat sa il SPARGA…”
  Cum se lipesc de basescu “activitatile” de genul asta precum timbrul de scrisoare!

 • allenatore
  June 26, 2014

  justitia este singurul merit major al presedintelui in cei 120 ani de mandat

 • Puiu
  July 7, 2014

  Pare o gluma proasta; nu va spun cum am ajuns pe acest blog dar regret ca am ajuns; de ce s-ar angaja o persoana privata, susceptibila de a fi de valoare, intr-o propaganda ieftina, in slujba unor structuri mai ciudate decat cele staliniste!? Nu, doamna, justitia nu “isi face treaba” catusi de putin!….De la Cioaca pana la Adrian Nastase si, mai nou, Dan Voiculescu, justitia este un imens aparat de propaganda si repre4siune! Iti doresc, din tot sufletul, sa te bucuri de independenta si profesionalismul justitiei romane! Doamne ajuta!

 • Cristian Șuțu
  July 7, 2014

  Puiu: nu știu cum ai ajuns aici, dar am o banuiala….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *