Maioneză de la Luvru

Săraca Daciana…. S-a trezit ieri cu o oră mai devreme pentru că Victor poftise la mîncarea favorită din anii studenției. Nu pot să plec la Paris – îi spusese cu o seară înainte – fără senvișuri cu snițel! Și uite-așa în valiza diplomatică cu care premierul României a plecat ieri dimineață spre aeroport și-au făcut loc fix de șapte snițele. De porc, desigur. Ofițerii SPP trimiși în recunoaștere după maioneza de la McDonald’s Paris Louvre pot depune mărturie: Victor ponta e dependent nu doar de Need for Speed, ci și de snițelul cu maioneză în baghetă.
Ajuns la locul faptei – reuniunea informală de la Paris a șefilor de guverne social-democrate din țările UE (vezi aici) – Victor n-a putut intra în sală decît după ce-a ingurgitat patru snițele de porc cu maioneza de la Luvru plus două doze de Coca-cola.
Priviți-l!

ponta snitel

E fericit! Nu pentru că e la Paris. Nu pentru că e premier. Nu pentru că e lîngă alți premieri. Nu pentru se discută lucruri aparent importante. Ci pentru că a mîncat patru snițele. Cu maioneză de la McDonald’s Luvru.
Altfel e plictisit. De unde știm? Priviți cum își ține mîna – evident! – stîngă. Orice specialist în limbajul trupului vă poate spune că barbia sprijită în palmă indică plictiseală sau dezinteres.

Doar nu vă imaginați că Victor ponta s-a dus la Paris să rezolve oareșce probleme de administrație europeană….

5 Comments
 • aici sunt banii dumneavoastra
  June 22, 2014

  Pai sigur, Ponta e plictisit, ce-i pasa lui?!… spre deosebire de “coabitantul” lui de la Cotroceni care “arde-n flacari” intr-o noapte furtunoasa si numai de plictiseala nu-i arde lui acum: a lichidat, deja, a treia sticla de whisky, rezerva de cuburi de gheata din frigider este epuizata si, colac peste pupaza blonda si bretonata careia i-a amenajat cuib in scorbura PMP, neobositul luptator impotriva coruptiei si a traficului de influenta a golit si sticlele de vodca pe care i le-au facut cadou Ionicai (fata cea mare) prietenii rusi de la GAZPROM. Dusmanul poporului, Ponta, castiga si de data asta: nu-i nazuros, se multumeste cu senvisuri si Coca-Cola, pe cand mana dreapta in lupta cu traficul de influenta aL “coabitantului” de la Cotroeni, Mirciulica, stramba din nasul lui fin si aristocratic (educat in portul Constanta si pe vapor) si refuza mancarea primita din partea hotelului in care isi petrece o binemeritata vacanta de 30 de zile – accepta numai nutritie si nutret de acasa, aduse la pachet.

 • aici sunt banii dumneavoastra
  June 23, 2014

  Al doilea colac peste Partidul Miscarea Pupezei:
  “Mircea Băsescu ar putea a ajunge din arestul Poliţiei Captalei, unde se află în acest moment, la Spitalul Penitenciarului Jilava. Fratele preşedintelui are afecţiuni cardiace, potrivit Romania TV, acesta fiind operat acum cinci ani la inimă.”
  Sursa:
  http://www.cotidianul.ro/mircea-basescu-ar-putea-fi-transferat-la-spitalul-penitenciarului-jilava-241845/
  Ca, vorba ceea, o nenorocire nu vine niciodata singura: acum, la doua zile de la cazare, l-a lovit o alta napasta, ca e “cardiac cu inima”, saracul…

 • Vic Ponta (superpremier)
  June 24, 2014

  Asa-i, aiciule, da tare in sacul cu marinari! Bravo! O sa te fac sef peste… peste… peste … Te fac ministru, ce mai ! Daca boul de Traian isi da demisia, infiintez pentru tine Ministerul Condoleantelor Profesionale! Tu vei discuta cu vaduvele minerilor lichidati in subterane de vicisitudinile vietii! De-abea am reusit sa-l conving pe Mondialu’ sa latre ca i-a dat procuroarei aleia spurcate doua milioane de parai, da’ faza a prins la bolovani!
  Cat despre mine, ai dreptate, eu nu beau tarie, ca nu ma lasa Edwin, ce sa-i faci!

 • RoxanaM
  June 25, 2014

  Il macina mai mult problemele interne pare-mi-se.Normal ca ce zic astia cu Europa lor e plictisitor.

 • Vic Ponta (premier cu diploma)
  June 26, 2014

  Ai dreptate, Roxi, ma macina crunt chestiile care tin de tarisoara mea iubita! De exemplu: nu inteleg de ce nivelul de spaga e asa de coborat in Romania, incat bietul Severin a fost nevoit sa se coboare sa ceara doar doispe mii de parai amarati…
  Apoi: ce vicii de procedura trebuie sa utilizam ca sa-l scoatem de la parnaie pe Boss, pe Domnul Adrian?
  Cum sa facem ca afacerea FIRUL ROSU, ce a fost desconspirata de presa (inca) fara botnita de atunci sa nu mai fie scoasa de la naftalina?
  Unde sa plasam sediul Ministerului Spagii Nationale, ce va fi creat dupa ineca… aaa… vreau sa spun: debarcarea Marinarului Betivan? L-am putea angaja pe Base ca portar acolo (superba razbunare!), ca sa se sature de pus bete-n roate Justitiei Pesediste!
  De ce nu ma place Cristi Sutu ?
  Cum sa fac ca sa ajung in locul lui Base? Ca Presedinte, nu ca betiv!
  Deci, o multime de probleme, dragilor, si ma beep! pe ce spun astia, “europenii” , care uita ca noi am stat in calea nu stiu caror invazii…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *