Nici remanierile nu mai sunt ce-au fost

De ce-mi era frică se pare că n-am scăpat: Emil Boc nu va fi schimbat din funcţie. Cel puţin aşa susţin sursele mele, care, dacă citesc această postare, e bine să afle că m-am săturat să tot aud veşti proaste de la ei. Vreau şi eu, spre exemplu, să primesc de la ei un sms în care să-mi spună că “Traian Băsescu l-a chemat la el pe Adrian Năstase şi i-a cerut să propună un guvern”. Sau că “Elena Udrea a plecat în lacrimi de la Cotroceni. Părul ei era neciufulit ca de obicei”. Sau că “Emil Boc alerga în chiloţi tetra prin curtea Palatului cerînd îndurare”.

Pe bune, nu-mi plac deloc informaţiile care mă anunţă că Emil Boc nu va fi schimbat. Nici alea în care aflu că sunt doar patru miniştri care vor fi remaniaţi: Radu Berceanu, Mihai Şeitan, Gabriel Sandu şi Mihail Dumitru. Nu-mi place absolut deloc să aud că William Brânză vrea cu disperare Ministerul Comunicaţiilor. Şi nici că Valeriu Steriu îşi roade unghiile aşteptînd un telefon de la Cotroceni.

Ce dracu’ e plictiseala asta?

6 Comments
 • andrescu
  August 31, 2010

  Dle Sutu stiu ca dv sunteti un jurnalist care nu sustineti absolut nimic fara acoperire. Cred ca ar fi foarte interesant de vazut totusi, cum isi rod unghiile cei care nu i-au acordat aceasta sansa domnului Valeriu Steriu, cu ceva vreme in urma, dar am convingerea ca rezolutia aparatului dv foto nu ne va dezamagi. Asadar, asteptam fotografii graitoare in acest sens, asa de dragul arhivelor, macar…
  Pana la urma, cel mai important lucru este acela ca oamenii de valoare, indiferent de domeniu (presa, medicina, sport, administratie…) formeaza elita unei societati, indiferent de oprelistile uneori inerente..
  Stim cu totii asta, nu?

 • fabian
  August 31, 2010

  bun comentariu…

 • dr. b
  August 31, 2010

  O recunoastere a faptului ca Adrian Nastase a fost cel mai bun prim-ministru roman in ultimii 20 de ani? :)

 • Silviu
  August 31, 2010

  Dna Udrea este un om de incredere si face treaba buna.

 • alinutza
  August 31, 2010

  Am inceput sa plang citind atatea comentarii de valoare si nu mai pot face nicio consideratie mai acatarii.
  @Silviu
  Cu gura? Cu mana? Cu creierul sigur , nu!

 • Another
  September 1, 2010

  “Elena Udrea a plecat în lacrimi de la Cotroceni. Părul ei era neciufulit ca de obicei”. Lipseşte o virgulă între “neciufulit” şi “ca”…?! Deci părul Lenuţei era neciufulit, deşi de obicei este…?! Muahahahahahaha…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *