Selfie electoral

Orice veste bună vine întodeauna la pachet cu una proastă. Vestea bună e că un român joacă mîine finala marelui turneu de Grand Slam de la Roland Garros. Se numește Simona Halep și are doar 22 de ani. Vestea proastă e că un specialist în furt intelectual pe nume Victor ponta, cu 20 de ani mai bătrîn, nu ratează nici o ocazie pentru un selfie electoral. Priviți printscreen-ul de mai jos. Este profilul de facebook al premierului României. Updatat imediat după ce am aflat că Simona a cîștigat semifinala de la Roland Garros. Am așa o senzație de lehamite că șmecherul ponta s-ar putea urca mîine pe banii noștri într-un avion către Paris, de unde va aduna de pe jos firimiturile electorale ale Simonei….

Ce ți-e și cu viața asta… La vîrsta Simonei, viitorul lider politic al României dormea alături de boschetari în gara din Paris, făcea baie în fîntînile arteziene de la Luvru și trăia cu banii din fisele pe care francezii le lăsau în cărucioare la supermarket (de aici).

ponta_halep

2 Comments
 • Vic Ponta (Premier roman de marca)
  June 10, 2014

  Draga Cristi sutu,(ca sa pastrez proportiile), sa stii ca m-as poza si langa tine, daca ai obtine vreun premiu, vreo bursa, vreo cupa, vreun cotor de varza, ceva. Ca sa ai privilegiul sa te pozezi alaturi de Mine, trebuie sa fii valoros! ori, ce valoare ai tu? Ai un blog amarat, pe care il privesc tot soiul de ratati ce nu stiu sa se descurce in viata, si crezi ca te baga cineva in seama, ca multi alti bloggeri amarati si disperati.
  VOI nu ne veti putea sachimba niciodata pe noi, caci noi nu ne temem de vorbe, de atitudini superioare, de principii, de cinste sau de bunul simt. Ne doare-n cot de faptul ca ne criticati, atata vreme cat nu ne si obligati sa lasam puterea discretionara din maini. Noi ne temem doar de dosare, de violenta altora (noi o practicam cu placere ori de cate ori e necesar!), de logica politica (pe care din fericire nu o practica aproape nimeni din Romania), si in sfarsit de indiferenta alegatorilor , pe care reusim, deocamdata, s-o carpim cu false voturi de umplutura introduse in urne. Vom ramane cel putin in Parlament, iar acesta este un mod de a ramane la putere, chiar si atunci cand esti in opozitie, caci astfel poti bloca cu succes anumite legi necorespunzatoare sau chiar de-a dreptul periculoase. Atata vreme cat mai vine macar un procent de 20 la suta din alegatori la votare, noi ramanem intangibili.
  Revenind la miss Halep, va garantez ca ma voi mai afisa cu dumneaei ori de cate ori va mai castiga cate ceva. Daca Vali Vijelie ar castiga Eurovizionul, sau Guta, ori Florin Salam, m-as atarna si de acestia, caci EI sunt valori, bloggeri lipsiti de valoare ce sunteti!

 • RoxanaM
  June 12, 2014

  Marketing. Sunt atatia oameni fara memorie de lunga durata, incat pentru ei chiar conteaza sa fructifici fiecare ocazie sa vada ce om deosebit esti, orice rahaturi ai fi facut in trecut. Aia sunt target-ul, noua celorlalti, ni se va parea o ipocrizie ca intotdeauna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *