Ei ne conduc. Episodul 2.

Viitorul nu sună bine. Deloc. Priviți-l pe Mihai Sturzu! El este imaginea viitorului în politica românească. Dacă nu aveți nici o imagine concretă în minte – în afară de videoclipurile Hi-Q – să știți că nu e vina voastră. E doar pentru că tînărul Mihai nu știe ce să facă. Și nici pe ce lume e. O să mă întrebați, probabil, de ce îl bag în seamă…
Să vă explic.
Mihai Sturzu este, de curînd, președintele Tineretului Social Democrat.
Mihai Sturzu este deputat în Parlamentul României.
Mihai Sturzu este un personaj public foarte cunoscut.

Are, așadar, toate ingredientele unuia care poate. Care poate face. Și care poate promite. Nu-i măsurăm acum gradul de inteligență, nu e nici locul și nici momentul. Cert este că la omul ăsta trebuie să vedem, zilnic dacă se poate, energia creativă. Ce vedem, de fapt? Nimic. În Parlament, mucles. La partid, mucles. În spațiul public, ați ghicit, mucles. Mi-am pierdut vreo juma’ de oră să găsesc ceva concret făcut de tînărul Mihai în ultimii doi ani. Știți ce-am găsit? Un scandal cît China despre sume mari de bani date de TVR pentru emisiuni cu trupa HI-Q. Și o știre foarte caldă din care aflăm că Mihai Sturzu s-a plimbat vineri cu un avion și a fost nevoie să aterizeze de urgență undeva la o stînă a unui cioban din Vrancea. Vezi știrea aici.

Prin urmare, asta face omul: se dă cu avionul. Promițător, nu? Ia priviți și ce echipament de Top Gun are social-democratul…

Miting-aviatic-2013-47

Iar pentru cretinii care au pus botul la promisiunile electorale ale candidatului Sturzu (un click aici dacă sunteți curioși ), vă spun doar atît: sunteți niște naivi.

7 Comments
 • Elena
  March 31, 2014

  Viitorul chiar suna bine! Deputatul Mihai Sturzu realizeaza tot ceea ce a promis in timpul campaniei electorale. In urma activitatii din Parlament a rezultat “Legea Voluntariarul” , benefica pentru sute de tineri ce desfasoara astfel de activitati si sunt sigura ca vor urma si alte initiative legislative dedicate, in mod special, tinerilor. In timpul sedintelor din plen , Mhai isi expune punctual de vedere si aduce in dezbatere ceea ce nu I se pare in regula, am vazut lucrul acesta pe pagina lui de pe cdep.ro . Fata de opozanti, dl deputat face ceea ce a promis!

 • Smadu Raluca
  March 31, 2014

  Depinde de fiecare cum priveste lucrurile, insa eu am avut sansa sa merg in audienta la Mihai Sturzu . Am reusit sa aflu multe lucruri cu privire la noi proiecte legate de tineri intreprinzatori si m-a indrumat catre anumite programe care mi se potrivesc. Consider ca Sturzu Mihai este printre putinii politicienii cu care poti discuta liber,deschis si nu trebuie sa iti faci un “discurs” bine pregatit de acasa pentru a purta o coversatie cu un deputat al Parlamentului Romaniei.Fiind tanar,stie cum sa puna problema cand vine vorba de viitorul nostru,al tinerilor din Romania,stie de ce avem nevoie pentru a reusi .

 • Cristian Șuțu
  March 31, 2014

  Elena, trebuie sa faceti un curs, ceva, sa raspundeti un pic mai credibil….

 • Cristi
  April 1, 2014

  A fi social democrat, înseamnă, printre altele, sa fii mai sărac decât un capitalist si mai bogat decât un comunist!!! Aceasta pseudo-aristocratie care vrea sa se legitimeze adoptând obiceiuri burgheze( vezi vânătoarea, Colecțiile de arta, vacante exotice si megaproprietatile) numai de stânga nu este ! Din păcate după 89 capitalismul de stat s-a instaurat cu forță Manipulării media si tot prin ea se menține in continuare la putere, inversand tot sistemul de valori al acestei tari! De aceea avem capitaliști de stânga si burghezia de dreapta!!! Si atunci progeniturile acestui sistem inversat ne conduc aiurea viața !

 • NetuLiber
  April 1, 2014

  Care elena, este chiar mihaita

 • shadow
  April 1, 2014

  Ai cam copiat de la tovarasul presedinte aia cu ce stie sa faca gigel. Adica “nimic”.
  Printre altete social democratii europeni sunt exact pe acelasi calapod deci de ce sa-i tratam pe “ai nostri” altfel decat pe “ai lor”? stanga caviar e o realitate in toata lumea occidentala. Numai “saraci” nu sunt si cand e vorba sa “decida” pt propriile lor afaceri devnin “brusc” foarte “eficienti” in comparatie cu perioadele vremelnice in care ocupa posturi publice si cand “decid” pt “tontzi”.

 • Vic Ponta
  April 3, 2014

  Chiar si daca Mihai nu prea face ce-a promis, nu trebuie sa-l subestimati. Simplul fapt ca va baga-n seama, si citeste acest sait e o dovada ca ii pasa! tot e ceva! Dar Base, va baga-n seama? Dar Udrea? Mihai e un EROU! Luati-o ca atare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *