Ei ne conduc. Episodul 3.

sova

Gîndiți-vă că e cineva angajat la Ministerul Transporturilor care se ocupă cu astfel de afișe. Pe care apoi le urcă în pagina de facebook a personajului Dan Șova, pe care nu știm ce mare defect în alinierea unor planete l-a adus să ocupe o funcție, ba chiar mai multe, în Guvernul României. Vă dau și o veste tristă: nu mai puțin de 175 de persoane au dat Like la tîmpenia asta…

Eu, mă scuzați, nu înțeleg… Cum să faci așa ceva? Cum să-ți anunți prietenii de pe facebook că vei susține o conferință de presă? N-ar fi fost mai logic să anunți ce ai de gîndit să spui sau, mai exact, ce ai spus în conferința de presă?

Tot așa se întîmplă și cu autostrăzile. N-ar fi mai eficient să renunți, tu, Dan Șova fiind, la anunțurile despre viitoarele construcții de autostradă și să începi să construiești una? De 20 de ani tot aud că se construiesc autostrăzi. Îmi amintesc că acum 10 ani am participat chiar la inaugurarea unor lucrări pentru autostradă, undeva lîngă Cluj. Eram jurnalist pe vremea aia la EVZ, iar tăietorul de panglică era Adrian Năstase, azi locuitor al Palatului Rahova.

Sunteți curioși să aflați care a fost marele anunț din conferința lui Șova de azi? Vă sugerez să luați un antinevralgic mai întîi. Ia ascultați: “În ceea ce privește lotul 3 al autostrăzii Sibiu – Orăștie, cei de la Salini – Impregilo și-au asumat în scris că vor termina cei 16 km neafectați de alunecări de teren până în 15 iulie 2014. De asemenea, constructorii și-au asumat și terminarea până în 15 noiembrie 2014 a kilometrilor afectați de alunecările de teren. Finalizarea lucrărilor se va face fără costuri suplimentare“.

Voi ați înțeles ceva? Eu nu… Doar că se amînă din nou. Deci, pentru asta era marele anunț de pe facebook? A, și sper că vă amințiți de celălalt afiș al cretinilor lui Șova. Click aici dacă vreți să vă amintiți.

Da, ei ne conduc…

1 Comment
  • Vic Ponta
    April 3, 2014

    Draga Cristi, te iubesc! Ii iubesc pe toti cei care sunt de genul tau, si se agita degeaba pe saituri anonime, lasandu-ne pe noi, cei care stim si vrem , sa ne facem de cap fara grija. Fara voi, lumea s-ar rascula poate, si asta chiar ca ne-ar dobori. Dar voi, cei care va bosumflati inutil si copilaresc, sunteti supapa prin care energia celor ce ne-ar putea termina se pierde. Sa nu mori, Cristi! Sa nu ne parasesti! Sa nu ne parasiti, blogari incapabili de gesturi radicale si adevarate! CHIAR VA IUBIM!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *