Mîndri că suntem români. Episodul Cernavodă.

Te-am mai întrebat, dar nu mi-ai răspuns… Motiv pentru care, dacă nu deranjez prea tare, am să reiau: Te bucuri cînd ești mințit? Te bucuri cînd ești furat?
În caz că taci și dai ochii pe spate, îți recomand să te informezi în continuare din emisiunile lui Banciu, Capatos sau Măruță. Altfel, dă-mi voie să-ți reamintesc o știre din vara anului trecut. E o știre despre tine. Despre tine, privitorule-de-emisiuni-cu-Banciu-și-Gîdea! Despre tine, fraierule care vrei să mergi pe litoralul românesc și anul ăsta O să-ți dau doar un fragment din știrea respectivă, pe care, dac-o vrei toată, o vei găsi cu un click aici.

La începutul şedinţei Guvernului, ponta a cerut informaţii referitoare la situaţia creată pe Autostrada Bucureşti-Constanţa, la punctul de taxare a trecerii pe Podul Cernavodă, arătând că Guvernul a eliminat obligativitatea plăţii taxei în week-end, pentru a evita producerea aglomeraţiei, dar cozile la punctul de taxare se formează din nou începând de luni. (…) “Vara asta trece aşa, cu faptul că am scos taxa că se făceau cozile alea…Ne batem joc de oameni, avem autostradă, două ore Bucureşti-Constanţa şi două ore stau la barieră.Vă rog frumos, împreună cu CNADNR să faceţi un proiect pe care să-l imprementăm în toamna asta, cel mai târziu în primăvară, ca să nu ne trezim vara viitoare că iarăşi avem probleme şi trebuie să ridicăm barierele” , i-a spus ponta lui Şova. (30 iulie 2013)

Mai are sens să-ți spun că ai fost mințit? Vrei să auzi? OK… Noul sistem de taxare de la Cernavodă NU a fost implementat.
Fraierule!

2 Comments
  • constantin
    June 13, 2014

    Promisiuni …

  • Luvis
    June 24, 2014

    Mandru azi, mandru maine , poate si poimaine dar fericit ca suntem romani avand in vedere nivelul luxos oferit de catre toata lume din conducerea tarii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *