Hai cu mine la Bloggers Lan Party!

La ediția a noua Bloggers Lan Party, care va avea loc sîmbăta asta și care este cel mai mișto eveniment de gaming din România, vor fi jucate Starcraft 2 – Legacy of the Void, Guitar Hero, Mortal Kombat X, FIFA 16, Hearthstone. Iar eu – mărturisesc – nu prea mă pricep la aceste jocuri. Am mai fost la cîteva ediții BLP și, aproape de fiecare dată, m-am făcut de rîs. Se dă, așadar, următoarea problemă: care dintre voi mă poate asigura că, dacă-l iau ca invitat, vom cîștiga împreună măcar un premiu. Caut, altfel spus, partener de joc. Aștept comentariile înscrierile!

blpa9

Bloggers Lan Party 9 (#BLPA9) este un eveniment Eventur susținut de HTC, Digi Net, MavenHut, Bitdefender Antivirus, Blizzard, ASUS, Native Box, Calif, UBER cu suportul Impact Hub.

4 Comments
 • Morea Matei
  November 12, 2015

  O zi de distractie maxima echivaleaza cu cel mai tare premiu. Sunt foarte pasionat de gaming, vin conectat la tot ce este nou in acest domeniu.
  Impreuna putem castiga marele premiu – starea de bine si adrenalina. 👍

 • Alex
  November 12, 2015

  Salut! Eu sunt coechipierul de caree ai nevoie sa castgi spectaculos MK4 si la Fifa, si sa pierzi in glorie la celelalte jocuri, la care nu ma prae pricep.

  Dar stii cum e… nu poti fi bun la toate. Poti doar sa incerci sa castigi la toate. Iar daca se intampla sa pierzi. asta e. Oricum controllerul era aproape descarcat si n-ai fost atent la golul 2. :))

 • andrei
  November 12, 2015

  Dabia astept sa incerc Starcraft legacy of the void ! Ca fost jucator avid de starcraft 1 in copilarie dabia astept sa vad ce suprize ma asteapta in finalul trilogiei.

 • Bulancea Matei
  November 12, 2015

  M-am mai antrenat la MKX, asa ca ma gandeam ca pot participa( poate vine si Matei 1, Toma zicea ca e ok!)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *