Out of Office – episodul 6

Explicație. Out of Office este un proiect de călătorie. Și de fotografie. Nu ai nevoie de bani. Nici măcar de o cameră foto. De tot ce înseamnă organizarea expedițiilor Out of Office mă voi ocupa eu. Tot ce trebuie să faci este să vrei să mergi cu mine într-o aventură la care sigur ai visat cîndva în viața ta: o călătorie în jurul lumii. E posibil să ai probleme la birou din cauza asta. Ai grijă! Dacă vei reuși să scapi de șefi, îți garantez că ne vom distra împreună. Și că vom cunoaște locuri pe care doar cîțiva aleși au șansa de a le întîlni în viața asta. Ce zici?

Eu am să-ți fiu ghid și, pentru că mă ocup cu fotografia, am să-ți arăt tot felul de imagini care-ți vor tăia respirația. Locurile acestea există, iar eu o să ți le arăt. Sub formă de fotografie – printscreen. Dacă-ți plac – și nu văd cum n-ar putea să-ți placă – ai un link sub fiecare imagine pe care ți-o voi arăta. Dă click pe acel link și hai să plecăm împreună în aventura Out of Office.

Precizare: dacă citiți acest text pe smartphone și vă instalați aplicația Google Street View, vă asigur, puteți călători #outofoffice în condiții mult mai bune.

Castle-CombeCastle Combe, Anglia.

hawaiiGarden of Eden Arboretum, Hawaii.
McWay-FallsMcWay Falls, SUA

LaosKung Si Waterfall, Laos. E mai degrabă o colecție de photosphere, însă merită. Vezi harta din colțul stînga jos.

_______________

Out of Office este un proiect de travel și fotografie realizat de sutu.ro cu imagini obținute din Google Street View. 

1 Comment
  • Mihail
    April 7, 2016

    Interesanta initiativa, mai luam o pauza de la activitatile de zi cu zi si vedem ceva frumos. Ultima imagine este de vis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *