Recapitulare

Să recapitulăm. În 2014 am organizat trei tabere de fotografie (TFB7, TFB8, TFB9), cinci campanii publice de fotografie (Portret de Femeie, Portret de Copil, Portret de Mamă, Portret de Școlar și Portret de Familie) și am deschis noul sediu al Foto Union. Am făcut fotografii în Cluj, Timișoara, Bistrița, Tg Mureș, Constanța, Brașov, Piatra Neamț, Galați, Sibiu, Făgăraș, Ploiești. În insulele Samothraki și Thassos din Grecia. În Austria (#auskia). Am făcut fotografiile oficiale la concertul-eveniment Byron – Electric Marching Band. Am împlinit 40 de ani. Am ajuns la 3000 de imagini Instagram pe contul @cristiansutu. Am umplut un harddisk de 1T cu fotografii. Am înregistrat o audiență de 30.000 de vizitatori pe acest blog într-o singură zi din noiembrie. Și, dacă nu mă înșel, cred că am depășit  10.000 de oameni fotografiați în anul 2014.

Vă las acum, că-mi fac bagajul. Mîine dimineață plec în Kenya pentru 11 zile. De unde promit să pun zilnic fotografii pe Instagram. Follow me!

La mulți ani!

artiicii1

2 Comments
 • Kristofer
  December 28, 2014

  Scurt si la obiect. Frumos.
  Un 2015 cel putin la fel de bun!

 • smerenie
  January 4, 2015

  intr-un an 1 om consuma diverse resurse, unele neregenerabile, cu folos, sau fa ra folos, pentru semeni. Restul e vanare de vant! Un an 2015 plin de foloase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *