Beep

Beep de Marko Bela zicea aşa ceva mai devreme: Guvernul trebuie să caute în continuare modalităţi de sprijinire, de stimulare a investiţiilor şi, în general, modalităţi de stimulare a economiei.

Citesc şi mă doare capul. Băi, oameni buni, dar beep ăsta de Marko Bela nu e vicepremierul beep în guvernul actual? Sau m-am ramolit eu? Deci nu. Bun. Şi, prin urmare, dacă Marko Bela e la şefia guvernului beep, atunci de ce beep vorbeşte ca şi cînd e în opoziţie? Marko, vicepremierule, nu vrei tu să ne scuteşti de sfaturi despre ce ar trebui să facă guvernul şi să faci ceva? N-ar fi mai uşor pentru noi toţi să stimulezi tu investiţiile alea despre care zici că guvernul pe care-l conduci ar trebui să caute să le sprijine? Ba, mai mult, fiindcă ştiu că eşti poetul beep, n-ai tu cumva senzaţia că ceea ce ai spus azi e o platitudine? Cum ar fi ca un vatman, în loc să conducă tramvaiul, să stea şi să le explice abonaţilor RATB că el trebuie să conducă tramvaiul?

În concluzie, băi, beep, de ce nu vreţi voi să vă opriţi din trăncănit?

6 Comments
 • amon
  November 25, 2010

  Bai Sutule, da’ lu’ Ponta cand ii dai beep ma? Sa faci lobby la Bruxelles sa nu intre tara in Schengen ma? Acuma, cat o fi pesedeu’ de partid bordel, cu pesti si fetitze pe placul tau, nu se poate sa ignori asa ceva!

 • sorin
  November 25, 2010

  si noi trebuie sa inlocuim beep cu pula nu?

 • coco
  November 25, 2010

  nici macar nu mai trebuia sa zici “beep”, daca ai zis “marko bela”.

 • alinutza
  November 26, 2010

  A invatat de la presedinte; si el ne vorbeste de parca nu el ar fi condus tara de 6 (!!!!) ani.

 • sandman
  November 26, 2010

  Pentru ca asta e strategia Puterii: sa se dea in Opozitie. Au invatat de la maestrul Basexu. Sper ca la urmatoarele alegeri sa nu mai pupe 5% si sa se duca dracului.

 • Leviss
  November 29, 2010

  In loc de beep ai putea scrie : Kedves Bela bacsi, basznad meg az edes kurva anyukadat , te rohadt szopos geci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *