Bineînțeles, e un mincinos!

De 3 No tags Permalink 0

Tupeul nu are limite la unii. Ascultați-l pe Victor ponta vorbind azi despre acuzația că PSD folosește în campania electorală “Mîndri că suntem romîni” imagini din Belarus:

“A fost o minciună, bineînțeles”

Să recapitulăm. Bloggerul Auraș Mihai dezvăluie că unele dintre fotografiile folosite de PSD în campania electorală sunt luate de pe Shutterstock și sunt făcute de un fotograf din Belarus. Gîndul.info vorbește chiar cu autorul fotografiilor și acesta confirmă că sunt făcute în Belarus. Lucrurile sunt de o limpezime totală.

Și acum recitiți declarația lui Victor ponta.

Nu vă vine să-l luați de guler și să-i arătați încotro e Belarusul? Nu știu dacă realizați în ce hal am ajuns. Pe oameni ca ăsta îi prinzi cu mîna în buzunarul tău și ei se jură pe mama lor că n-au făcut nimic…. Partea mai gravă e că în alegerile de pe 25 mai PSD condus de acest personaj va obține peste 40% din voturile exprimate… Vă rog să mă credeți, e foarte grav.

PSD-face-campanie-despre-Romania-cu-poze-din-Polinia-si-Belarus2

campanie-psd

sursa foto: aurasmihai.ro

3 Comments
 • claudiu
  May 2, 2014

  eu pot face pariu de acum ca o sa castige cu un scor mult peste 40%.
  motivele sunt simple, nu exista opozitie, nu exista televiziune libera in romania, iar romanului ‘muncitor’ ii place pomana

 • Cristi
  May 2, 2014

  Traim parca intr-un grotesc travesti, parcurgem in fiecare zi un tunel cu oglinzi care deformeaza, uratesc si contorsioneaza realitatea! Este incredibil cata disperare exista pentru viitorul copiilor celor care gandesc in tara asta napastuita de neverendingred! Minciuna, hotia,nepasarea si sfidarea au ajuns merite in fata bunului simt, valorii si onestitatii care apartin tot mai mult doar celor neorientati . Unde este oare normalitatea in tara asta asediata de noua generatie de politicieni, cel mai mare esec al Romaniei de dupa mineriade ?

 • Vic Ponta (premier)
  May 9, 2014

  Daca vom castiga cum ne ureaza claudiu, vom fi pe cai mari! La urne, Romani plini de bune intentii patriotice! Nu lasati oamenii care conteaza cu adevarat sa fie nimiciti in opozitie! Votati, votati si iar votati, caci doar asa se va ridica poporul roman pana la nivelul buzunarelor noastre, ca sa ne poata turna malaiul in ele! Jos Basescu! Va iubim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *