Cînd preferi să fii lovit peste ceafă cu un peşte ud

Un blogger anonim spunea cîndva aşa: Majoritatea oamenilor preferă să facă dragoste cu un partener atrăgător decît să fie plezniţi peste ceafă cu un peşte ud. Domne’, aşa e! Mărturie stă şedinţa PDL Constanţa, de sîmbătă. Grupul de oameni pe care-i vedeţi în imaginile de mai jos (suprinse de jurnaliştii de la Ziua de Constanţa) fac parte din minoritatea celor care preferă lovituri cu peşti-dragon uzi peste ceafă. În loc să stea dracului la plajă, în compania unor parteneri excitaţi, care să le şoptească: hai, dragă-n apă, să mă pişti, că nu mai pot!

Nu vreau să vă reţin cu prea multe detalii. E vorba de o şedinţă a organizaţiei de partid din care provine Traian Băsescu, o şedinţă în care deputatul Maria Stavrositu, prietena Elenei Udrea (o vedeţi la microfon în fotografia 3) a încercat să preia şefia filialei municipale, iar colegul ei, senatorul Mircea Banias, s-a opus. A ieşit cu scandal, după cum vedeţi în imagini. A, şi încă ceva. Vă rog să-l remarcaţi pe delegatul PDL din stînga fotografiei cu nr. 2. Mie-mi pare un tip convingător, de viitor şi cred că vom mai auzi despre el.


foto: Ziua de Constanţa

10 Comments
 • Traian
  August 1, 2010

  Normal ca vom mai auzi : dupa culoare e probabil neam cu Mircea Basescu prin alianta cu Bercea Mondialu.

 • Nicole
  August 1, 2010

  Laurentiu Mironescu e finul lui Basescu si a partener de afaceri cu Mircea Banias , sa vedem ce-o iesi …. sa fie Mircea , zic !

 • laurentiu
  August 1, 2010

  daca la nivel de judet e asa bataie, iti inchipui cum e a centru :)

 • alinutza
  August 1, 2010

  Madama in cauza era fiica lui nu-stiu-care plin de bani de care faceai vorbire acum ceva timp??

 • Cristian Șuțu
  August 1, 2010

  nu, alinutza. e alta. dar joaca in aceeasi echipa… :)

 • Dramoleta
  August 1, 2010

  Vreau să văd sânge! Sânge portocaliu :))

 • Dan Andrei
  August 1, 2010

  Pacat ca n-au pus-o de o gala K-Max sau K1. Nu mai aveau mult. Am o nedumerire: E.U. unde era, ca parca ea coordona organizatia de Constanta acum ceva timp ?

 • razbunatorul
  August 1, 2010

  sa vedem cine arbitreaza

 • Nume *Gheorghe
  August 1, 2010

  Cred cu tărie că avem nevoie de o mână forte în PDL. Dacă-l promovam pe tipul respectiv, rezolvăm dintr-un și problema brandului de țară. Ditamai brandul.

 • dadatroll
  August 3, 2010

  Cum bey anonim ca aia cu pestelei furata de la Steven Pinker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *