Imbecilul

De 13 No tags Permalink 21

danut andrusca

Dicționarul de sinonime al limbii române e neputincios în nefericitul caz Dănuț Andrușcă: imbecil, idiot, neghiob, stupid, tâmpit, tâmp, tont, năuc, netot, bleg, nătăfleț, motoflete, mutălău, tălâmb, năuc. Cuvintele astea sunt parcă prea puține și nu tocmai cuprinzătoare pentru a descrie retardul noului ministru al Economiei, personaj desemnat de PSD pentru a conduce destinele noastre în anul de grație istorică 2018.

Nu știu de ce am sperat c-aș putea descoperi altceva. Pe șefa lui Dănuț, premierul Viorica Vasilica Dăncilă, o știm deja: e tipa aia cu “s-a creat anumite modele de femei în viața politică care nu ne reprezintă pe toate femeile“. Îl știm și pe șeful Vioricăi, Liviu Dragnea: un golan îmbogățit din bani publici, care-avea acum niște ani la soneria telefonului refrenul unei manele: “mă doaaaaaaaaare-n puuuuuuulă“.

Cu Dănuț Andrușcă, însă, lucrurile scapă total de sub control. Omul nu știe nici măcar să citească. L-am privit consternat în această dimineață la audieri. Ascultați-i dicția. Urmăriți-i privirea și limbajul corporal. Și încercați să deslușiți ideea unei singure fraze măcar. Dacă puteți. Știu că e foarte greu, dar faceți o încercare și priviți pînă la capăt, să vedeți cum răspunde la întrebări. Atenție! Video-ul de mai jos dăunează grav sănătății dvs și a celor din jur:

Așa ceva nu există! Vă jur, nu e doar o uimire literară. Omul chiar nu există. L-am căutat în tot internetul. Nu există nimic, dar absolut nimic din care să rezulte că acest imbecil ar fi făcut vreodată ceva. În mica lui experiență parlamentară (din decembrie 2016) există un singur discurs: acela al jurămîntului. Știm c-a mai fost consilier personal la același minister prin 2014 și 2015 și c-a fost o vreme șef la Regia Autonomă pentru Activități Nucleare, de unde aflăm c-a fost demis de ministrul de atunci cu următoarea explicație: „Am hotărat astăzi demiterea administratorului special Dănut Andruscă. Mi se pare profund imoral să câștigi aproximativ 20.000 de lei lunar, în condițiile în care se află această societate“. Și-ar mai fi un scurt video pe youtube care ni-l infățișează pe imbecil în campania electorală. Ascultați cu atenție oferta lui electorală.

Asta e tot. Ăsta e imbecilul. Ăsta va ocupa o funcție de înaltă demnitate a statului român. Un nimeni. Un agramat. Un retardat. Un pesedist.

Să vă ia dracu’, Liviule!

13 Comments
 • moshu49
  January 29, 2018

  1) din dimineața aceasta mi-am propus, și rezist, să nu mai văd niciun filmuleț cu tembelii ăștia, ceea ce le recomand și tinerilor sub 18 ani
  2) sinecura a devenit un sport național, dar cît de iresponsabil/criminal trebuie să fii ca să-l pui pe ăsta “administrator special” la Nucleară?
  3) io zic că pe 23 August se va mai da o lovitură de palat ;)

 • Nimeni
  January 29, 2018

  Stau și mă întreb dacă nu ar fi mai bine să-l numească ministru cel care a scris discursul? Tocmai a anunțat că ce a mai rămas de vândut din România este masă. Cred că o să încerc să plec și eu.

 • Dan
  January 29, 2018

  Eu cand am auzit ca Dragnea a propus acest incompetent am crezut ca e la misto.
  Singura explicatie logica e ca Dragnea vrea sa ingroape economia.
  In Neamt e bine stiut ca e incompetent si ca singura lui calitate e ca face parte din PSD. Eram suparat ca Neamtul are un astfel de deputat dar acum nici nu mai stiu cum sa ma mai simt. S-a trecut de orice limita.
  A fost sef si pe la Cuprumin dar si de acolo a fost demis probabil tot din motive de incompetenta.

 • coco
  January 29, 2018

  figura de mujic…

 • coco
  January 29, 2018

  tot guvernul arata ca un SMA, plin cu figuri de tractoristi, vocabular de tractorist, vai mama noastra…

 • Dan Doran
  January 29, 2018

  Cristi, nu mă nenoroci! Scrie şi tu măcar ceva bine de mine, nu numai de rele! Uite: mi-am cumpărat o maimuţă care ştie să numere bani, nu creyi că e ceva poyitiv?! Te rooog!!
  Liviu, al tău prieten foraivăr.

 • Mon
  January 30, 2018

  *să te ia – imbecilul nu merită pronume de politețe

 • Anca
  January 30, 2018

  Mai intai seria de intrebari, apoi dansul citeste raspunsurile de pe o foaie (?!). Mie mi-e clar ca cineva i-a scris raspunsurile, nu ar fi putut scrie singur atat de mult pentru prima intrebare in timp ce alte intrebari erau adresate. Sa nu mai zic ca abia citeste (poate nu intelege scrisul lui Daddy) daramite sa mai si scrie singur..

 • Mihnea
  January 30, 2018

  @Anca: raspunsurile pe care le-a citit erau IMPRIMATE pe hartie, nu scrise de mana, se vede in video. Ce este aceasta bataie de joc de “ministru”??? Si de cand se vine in comisie cu raspunsurile la intrebari deja printate????

 • dDevil
  January 30, 2018

  Si noi stam ca prostii pe internet in loc sa facem un FIGHT CLUB si sa bagam frica in ei.

 • Dan Doran
  February 10, 2018

  @dDevil: în cîteva luni va fi posibilă și cafteala aia! Nu te grăbi, și fii atent pe net!

 • Perkele
  February 12, 2018

  melodia cu durerea nu e de la Parazitii? alt tip de manele, dar pe acolo

 • service gsm
  March 14, 2018

  STOP corruption in Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *