Întrebarea cretinoidă a zilei. De la Pinalti.

gigatv

N-am putut afla, din păcate, răspunsul… Aş fi vrut, mărturisesc, să-l aflu, doar că sonorul era oprit. Acum nu mai am stare. Ce mă fac? Oamenii ăştia de la Gîgă TV m-au pus pe gînduri. E groaznic ce-mi face Pinalti ăsta cu întrebările lui…
Please help!

Elena?

7 Comments
 • Olga Cepoiu
  February 20, 2012

  Dincolo de raspunsul la aceasta intrebare esentiala si de rascruce in evolutia normala a unei societati democratice(ce logoree am), remarcam existenta unei Discriminari de Gen in abordarea subiectului: “Inteligent(a)”. CNA-ul ar trebui sa se sesizeze precum si toate institutiile non-guvernamentale de profil sa adopte o pozitie in acest sens. Ma intorc la MINIMAX! :)

 • Cristian Șuțu
  February 20, 2012

  ar trebui sa se sesizeze gradina zoologica…

 • Geo Ghiulea
  February 20, 2012

  Acest “pinalti” schiteza imaginea PDL-ului, se vede cata scoala au acesti mafioti!! De ce oamenii nu vad ca tara are nevoie de un om de cultura ca Domnul Presedinte Crin Antonescu!!

 • d
  February 21, 2012

  @Olga…nu e nicio discriminare…asa cum femeile nu sunt la fel de puternice din punct de vedere fizic, cum sunt barbatii (asta e anatomia si genetica), la fel pot exista diferente de intelect sau capacitati cerebrale. Daca cineva spune ca barbatii sunt mai puternici ca femeile o fi discriminare? Eu nu spun ca femeile sunt mai proaste ca barbatii..pot fi mai destepte, insa asta e o intrebare pe care omenirea si-a pus-o de sute de ani. Raspunsul ramane de aflat…poate fi un raspus negativ, pozitiv sau se poate ajunge la concluzia ca sunt la fel de inteligente ca si barbatii. Cineva spunea ca nu exista intrebari proaste ci doar raspunsuri gresite.

 • Olga Cepoiu
  February 21, 2012

  @d Discrimarea identificata de mine era de ordin terminologic in exprimarea intrebarii: barbat inteligent, femeie inteligentA. Subliniez: era mai mult o gluma.:D Formularea ta “se poate ajunge la concluzia ca sunt la fel de inteligente ca si barbatii” este, insa, discriminatorie. :). Diferentele de gen sunt si de forma dar si de fond (si nu se reduce totul la forta fizica). Nu cred ca aceasta intrebare isi merita un raspuns (si aceasta este o judecata de valoare din partea mea).

 • d
  February 21, 2012

  @Olga…asa cum se poate ajunge la concluzia ca sunt la fel de inteligente ca barbatii se poate ajunge la concluzia ca sunt mai proaste decat ei…evident exista si varianta ca sunt mai destepte decat barbati dar tii cu tot dinadinsul sa ma convingi ca ultima varianta er falsa din start. Evident este o judecata de valoare…

 • Olga Cepoiu
  February 21, 2012

  @d as fi vrut din partea ta o argumentatie logica, rationala, specifica genului ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *