Malahianul loveşte din nou

De cîţiva ani tot încerc să-i conving pe unii şefi de la EVZ că au acolo, printre ei, unul care dă nişte pîrţuri de ne ameţeşte pe toţi. Ultima lui băşină e că Iliescu va cere în şedinţa de azi a conducerii PSD suspendarea pe un an a lui Geoană din partid. Ceea ce – dacă ar fi adevărat – ar însemna că Geoană va rămîne pesedist cu acte în regulă.

Detalii aici.

Desigur, Iliescu neagă categoric informaţiile primite de Malahian de la “surse”. Era de aşteptat. Căci Malahianul ne-a mai anunţat pe vremuri, de mai multe ori chiar,  că Adrian Năstase va demisiona din PSD.

Ce alte băşini a mai tras Malahianul, vezi aici.

 • PS. L-aş întreba pe Dan Andronic, noul acţionar al EVZ, cum îi miros lui ştirile colegului Malahian, dar nu, mai bine nu-l întreb…
7 Comments
 • dracu gol
  November 22, 2011

  Problema este ca si “Gandul” a dat exact acelasi lucru pe prima pagina, acum vad ca au sters. Nu citisem EVZ si mi se parea al dracului de interesant, luandu-ma dupa “Gandul”, ca doar e ziar quality, nu?!

 • Arogantu'
  November 22, 2011

  Il intrebi degeaba – Dan Andronic pute el insusi foarte sanatos !
  In plus – e cu masca pe figura, sa nu fie intoxicat de ’emanatiile’ uslasilor ! :D

 • Cristian Șuțu
  November 22, 2011

  dracu gol: au preluat mai multi timpenia aia…

 • androidul cu sobolani
  November 22, 2011

  dan andronic = bane!

 • d
  November 23, 2011

  Pai daca au preluiat-o mai multi nu ar trebui sa ii treci in lista si pe aia? Daca nu o faci inseamna ca ai ceva personal cu tipul asta…Poate ca totusi a existat o sursa care i-a intoxicat pe toti si asa a ajuns si asta sa scrie articolul ala la fel ca si ceilalti…prea multa ura Sutule.In conditiile in care nu lucrezi la EVZ ca sa iti fie rival pe vreo functie singurele motive pentru care il iei in tabarca pe asta nu pot fi decat ura personala, invidia sau faptul ca a scris de rau de PSD. Pt eu te banuiesc ca esti PSD-ist ascuns raman la ultimul motiv.
  P.S…si in link-ul dat de tine cu o alta gherla a tipului tot despre PSD era vorba. Ciudat ca ii evidentiezi gherlele doar in legatura cu PSD sau PSD-isti, nu?!

 • Cristian Șuțu
  November 23, 2011

  d> ce vrei tu, de fapt? :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *