Cum îl bagă PSD pe Tony Blair în kkt

PSD îl aduce la Bucureşti pe Tony Blair. Văzută din avion, ştirea e tare mişto. De aproape, însă, lucrurile stau puţin altfel.

Atenţie!

Tony Blair vine la Bucureşti pe bani. Pe mulţi bani. Nu se ştie exact suma. Publicaţia britanică Daily Mail scrie că fostul premier britanic este unul dintre cei mai scumpi speakeri din lume. Tot ei notează că pentru un discurs ţinut în Filipine în 2009, Blair a încasat 364.000 lire sterline.

Treaba asta cu mulţi bani pare să nu fie o problemă pentu cei de la PSD, chiar dacă Opoziţia le-a cam sucit minţile în ultimii 8 ani. În urmă cu trei zile, Victor Ponta anunţa că Tony Blair este adus de PSD la Bucureşti. Cine plăteşte onorariul? O cvasi-anonimă Fundaţie Multimedia pentru Dezvoltare Locală. La conducerea ei, Bogdan Teodorescu şi Dan Sultănescu. Întîmplător, doi dintre consultanţii de casă ai PSD. Care, între altele, fac şi sondaje de opinie la comanda PSD. De unde are Fundaţia asta sutele de mii de euro pentru onorariul lui Tony Blair. Răspunde Dan Sultănescu pentru ziarul Puterea: “Din fonduri proprii şi din donaţii“.  Greu de crezut. Un răspuns mai probabil poate veni de aici: Fundaţia accesează fonduri europene. Iar dacă vă este încă neclar, citiţi şi aici pe ce se cheltuie banii europeni. Pe conferinţe, deci. Adică fix pe evenimente precum vizita lui Tony Blair la Bucureşti de pe 26 martie.

6 Comments
 • Semanticus
  March 15, 2012

  Cate cazuri dastea or mai fi pe fonduri europene.

 • Cristina Bijuterii Argint
  March 15, 2012

  Acceasi inrebare o am si eu, de unde are aceasta organizatie atatia banii pentru a chema pe cineva care cere o asemenea suma…daca era vorba de o suma modica de 10.000 euro nu era nici o problema insa cand este vorba de ordinul sutelor nu este prea roz

 • bella
  March 16, 2012

  ce parere ati avea daca ati stii ca umflatul ala de teodorescu are in cont (s-au cel putin avea acum un an) 4-5 mil. euro? asa ca 300-400 mii euro e un nimic pt.el.

 • barbarul
  March 18, 2012

  Relatia e mai veche vezi privatizarea Sidex Galati , cumpararea fregatelor la un pret colosal !De
  De aici i s-a tras si a intrat in dizgratie !

 • Fantozi
  March 26, 2012

  Cristi, felicitari pentru dezvaluiri. Iti mai dau cateva informatii interesante despre Teodorescu si Sultanescu. Mai nou, Teodorescu l-a plantat pe Petru Berteanu ca CEO la RTV, postul pe care au tot rulat sondajele alea sinistre ale CSCI. Sebastian Ghita e “pe felie” cu Teodorescu, oameni de casa ai PSD. O sa vezi zilele astea cu apare slinosu de Teodorescu pe la TV sa ne explice cat de tare e Blair si cum il ajuta el hotarator pe Ponta. Te crucesti si alta nu.. Sper sa se sesizeze DNA-ul cu privire la modul in care cheltuiesc baietii astia banii europeni. A, si inca o informatie. Se pare ca pentru a-l atrage pe Blair in Romania, pe langa banii aia de neam prost, au bagat-o la inaintare si pe Dana Sultanescu, actuala sotie a lui Dan Sultanescu si fosta “secretara” a lui Teodorescu. Si cand spun secretara, intelegi tu ce fel de “PR” a facut onorabila d-na Sultanescu.

 • swarovski online
  April 2, 2012

  Just wonderful. Nu vad sensul si logica miscarii totusi. Sa trecem peste faptul ca foarte probabil vizita lui este platita din buzunarul cetateanului. Chiar asa usor de amagit suntem in ochi dansilor? Penibil, aveti impresia ca suntem ca niste pisici, ca se ne atrageti atentia doar trebuie sa flutrati niste cheite sclipitoare. Poate asta era valabil acum cativa ani, insa nu cred ca se mai pune problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *