Mihaela, dragostea mea,

Probabil că ai aflat. Dacă nu, îţi spun eu: Mircea vrea să candideze din nou. Să nu plîngi. Dar nici să nu te bucuri. E încă devreme. Nu se ştie dacă Mircea va mai fi primit înapoi, în partidul din care tocmai ce-a fost dat afară de puştiul ăla care-o ţine pe Daciana Sârbu. Desigur, există planul B, în care mama Margareta să-i pună o pilă lui Mircea la ţărănişti. Şi să candideze cu susţinerea PNŢCD. Deşi cred că ţărăniştii n-or să fie de acord. Hai, nu te speria, e doar o bănuială.

Altceva vroiam să-ţi spun. Ai văzut ultima postare a lui Mircea? E despre un interviu dintr-un ziar german de care eu n-am mai auzit. Un interviu cu un titlu ciudat. Crede-mă, am verificat eu pe site-ul publicaţiei cu pricina. Titlul s-ar traduce cam aşa: Mircea Geoană luptă împotriva reţelelor Mafia. Ciudat, nu?

Mihaela, aş vrea să îl întrebi tu pe Mircea dacă, atunci cînd e la Senat, obişnuieşte să intre pe facebook şi să acceseze jocul ăla Mafia Wars. Te rog eu mult, întreabă-l asta neapărat, că mă scoate din minţi titlul dat de jurnaliştii germani. De unde dracu’ or fi scos ei informaţia asta, nu ştiu.

Aşa. Apoi întreabă-l din partea cărui partid s-a gândit să candideze în 2014. Că nu rezultă nici asta din interviu. OK? Iar dacă Mircea nu s-a bosumflat, ai putea să-l întrebi şi ce slogan s-a gîndit să adopte pentru campanie. Dacă zice că nu s-a gîndit încă la asta, eu aş avea cîteva sugestii:

 1. I’ll be Number One in Romania. Again.
 2. I promise that I will not jump.
 3. I wanna ride on a dark horse.
 4. I need another silver bullet.
 5. Natural born candidate.
 6. I love this game.
6 Comments
 • Dulce Deea
  March 30, 2011

  Hihihihi, hihihihiiiii, savuros. Am şi eu o sugestie de slogan: Am înfrânt şi iară om înfrânge!

 • Doina
  March 30, 2011

  Am inceput sa plang. Merci!

 • alinutza
  March 30, 2011

  Minunat! E ‘deschis’ pentru o noua candidatura … Mda, ii propun sa fie candidatul pedeleilor in 2014. Uite asa n-ar mai avea o problema cu relaxarea in timpul campaniei :)

 • Mihai
  March 30, 2011

  Rautacisme … Ca sa se faca inteles de Lia Olguta, Geoana spusese altfel: I am DECIT number one.

 • Lucius Fascius
  March 30, 2011

  Number One for a day! ;)

 • cristi
  March 31, 2011

  Poate candideaza “independent” ca Sorin Oprescu !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *