Politica de grădiniţă

Mi se pare foarte ciudat ca Uniunea Social Liberală îşi propune să cîştige alegerile de anul viitor, din pozitia de principală formaţiune de opoziţie, şi nu are un site propriu. Domeniul www.usl.ro e luat deja, de alţii, dar soluţii alternative există. Uite, spre exemplu, nici PDL nu are un domeniu usor de scris, motiv pentru care s-a mutat pe www.pdl.org.ro Deci se poate. Mai greu, e adevarat, dar se poate. Dacă ar fi după mine, eu aş vorbi cu baieţii de la Global Hosting şi aş cumpăra www.opozitia.ro.
În fine, cred că mergem prea departe cu sugestiile. Nu ştiu dacă ştiţi, dar USL nu are nici măcar un birou de presă. Şi nici o echipă de oameni care să gîndească mesajele politice unitare ale celor două formaţiuni – PSD şi PNL – care compun Uniunea. Tot ce fac liderii USL e să se strîngă săptămânal într-un sediu al PNL şi să pună, la modul simplist, ţara la cale. După care ies într-o conferinţă de presă şi vorbesc unor microfoane. Atît.
Motiv pentru care – vă spun –  mi-e teamă că un pedelist va conduce şi guvernul şi după alegerile de anul viitor.
De ce spun asta?
Priviţi şi voi ce năstruşnici sunt pesediştii! Au dat drumul acum vreo lună la un site nou, www.psdonline.ro, în care oamenii sunt rugaţi ca din genunchi să-şi facă bloguri, conturi pe facebook şi twitter şi să alarmeze lumea cu mesaje de genul ăsta.

1 Comment
  • androidul cu sobolani
    November 7, 2011

    cred ca pe toffler s-au prea grabit unii sa-l puna in muzeu. de pe aici de unde scriu eu, seful tribului se descurca de minune cu fondurile europene, sau cel putin isi da silinta. asa ca, probabil, chestia damboviteana va fi de domeniul trecutului, incet dar sigur. o comunitate mai mica, mai compacta va sti sa-si poarte de grija mult mai bine, in raport cu oranduirea asta statala, greoaie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *