Cifrele de la ora 17.00

Victor ponta – 37%
Klaus Iohannis – 31%
Monica Macovei – 9 %
Călin Popescu Tăriceanu – 6%
Elena Udrea – 5%

___________
Precizare 1: Aceste informații vin de la unul dintre cei trei operatori acredidați să facă cercetări sociologice la urne. Cifrele de mai sus sunt neverificate după metode jurnalistice.
Precizare 2: Tendința de creștere pentru Monica Macovei, despre care se spune că are mari șanse să primească peste 10%.
Precizare 3: Tristețe mare în curtea PSD. Noile calcule indică o finală ponta-Iohannis cu șanse mari de cîștig pentru candidatul ACL.

3 Comments
 • Bogdan
  November 2, 2014

  am impresia ca unii baroni nu au tras – just to prove the point. e periculos ca au facut-o in primul tur acum deci se mai poate negocia (ei intrei ei). sau poate mi se pare..vedem in doua saptamani

 • Razvan
  November 2, 2014

  Deci cum? :))))) Cum este cu Monica “Nu iesiti la vot” Macovei si 10%?
  Sper ca de acum inainte DNA-ul sa isi gaseasca ceva timp si pentru basescu si toata familia lui, videanu, udrea, falca, scripcaru, boc si toata mafia lor.

 • Radu N.
  November 3, 2014

  Se pare ca “Fenomenul Macovei” a fost supraestimat. Chiar daca “Fenomenul Macovei” (4.46% – BEC, ora 11:00) si-ar uni fortele cu “Fenomenul Branza” (0.45% – BEC, ora 11:00) pentru a face – evident – o (si mai) mare branza, tot ar fi mai mic decat “Fenomenul Udrea-fara-Cocos” (5.18% – BEC, ora 11:00), nascut oricum la dimensiuni de soarece de acel Chomolungma al politicii romanesti numit basescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *