Ce ai de făcut azi

De 6 No tags Permalink 0

Nu vă supărați că vă întreb. Nu-i așa că ați fi vrut ca ursul acela din Sibiu să nu fi fost împușcat azi dimineață cu gloanțe, ci cu tranchilizante? Nu-mi răspundeți încă. C-aș mai avea o întrebare. Nu-i așa că ați prefera să nu asistăm împreună, ca proștii, la dispariția copacilor din România? Știu că vi se pare ciudată întrebarea asta, dar, dacă aveți curaj, dați un click aici. Și încă ceva. Nu-i așa că v-ați săturat și voi pînă peste poate de furturile și minciunile PSD & PNL? Dar ați făcut ceva? Ați semnat, spre exemplu, pentru ca tinerii ăștia de la USR să poată candida la parlamentarele din decembrie? Că, vă asigur, dacă vă e lene să ieșiți din casă să căutați un cort USR unde se strîng semnături, tot jigodiile alea de la PSD și PNL vă vor administra (a se citi: fura) banii. Și vă vor tăia copacii. Și vă vor împușca urșii. Cu gloanțe.

Fiți atenți aici cum facem! O să vă arăt un episod – puteți să-i spuneți vlog, tot aia e – dintr-un serial numit Călare în Carpați (aici aveți toate episoadele). E cu Mugur Pop, unul din oamenii ăia mulți și frumoși pe care nu-i vedeți în politică. Dar care fac ca lumea asta să fie ceva mai bună. Dacă vă va pune pe gînduri, ieșiți din casă și căutați un cort USR. Semnați pentru ei! Semnatura nu înseamnă că ați votat cu ei. Nici că ei au cîștigat alegerile. Dar e o șansă bună pentru a nu mai fi furați. Și pentru ca oameni precum Mugur Pop, din imaginile de mai jos, să poată exista. Nu e nici o legătură directă între Mugur Pop și USR. Doar că eu nu mai vreau să fiu furat de PSD și de PNL.

6 Comments
 • Florin
  October 12, 2016

  Din păcate prin Hunedoara nimeni nu strânge semnături pt USR

 • andreea
  October 12, 2016

  Locuiesc in Drumul Taberei. In fata Parcului Moghioros a fost amplasat acum vreo luna jumatate un cort USR. Trec zilnic la ore diferite pe acolo si niciodata nu am vazut pe nimeni de la USR strangand semnaturi…..(???????)…….

 • Marius M
  October 12, 2016

  Florin, Andreea, cine va oprește sa strângeți voi semnături pentru USR?

 • paul
  October 12, 2016

  Daca strangem semnaturi si votam USR nu vor mai fi impuscati ursii? Nu se va mai defrisa? Vorbim de acelasi USR care sustine guvernul actual, ala cu impusat rasii si care nu a interzis nicio defrisare, ba din contra, a zis ca totul e ok?

  Salvatorii astia intuneca mintile ceva de speriat. Ok, inteleg, nu prea sunt alternative, dar hai sa ne pastram simtul ratiunii…

 • Anda
  October 13, 2016

  Asa ziceau si aia de la PSD, PNL, PNT, PDL si multi altii in anii trecuti. Si nu vad nimic sa se schimbe. Nici acum nu vad nici un program sau idee ci numai reprosuri. Altceva?

 • roxana
  October 14, 2016

  Poți intra pe site-ul USR, poți printa o listă de susținători, o poți semna tu și alții (prietenii tăi) și o poți trimite prin poștă la sediul lor (pe care îl găsești tot pe site). Dar grăbește-te!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *