Cele mai norocoase 6 numere din istoria Loto 6/49

Probabilistic vorbind, este posibil să cîștigi duminica viitoare la Loto 6/49. Valoarea reportului la categoria 1 (6 din 6) este de 7.463.585 lei. Asta înseamnă circa 1,6 milioane de euro. O grămadă de bani cu care, după ce-ți plătești impozitele, poți duce o viața bună o vreme îndelungată. Dacă nu-ți cumperi limuzină, iPhone din aur și alte trăznăi inutile. Dar pînă la momentul în care vei fi anunțat cîștigător la Loto 6/49 e bine să știi că există niște reguli. Pe care, dacă vrei să cîștigi banii ăia mulți, ar fi bine să ții cont de ele.

Regula 1: Joacă! Asta e regula de bază. Nu cred că are sens s-o explic. E și un banc pe tema asta.
Regula 2: Trebuie să ai noroc. Eh, aici depinde mult de ce ai mîncat cînd erai mic.
Regula 3: Încearcă să afli dinainte, dacă poți, numerele cîștigătoare.

La primele două reguli nu prea am cum să te ajut, dar cred că pot s-o fac la Regula nr. 3. Șocant, nu? Așa ziceam și eu… Dar ia dați voi un click aici. Doamnelor și domnilor, aveți acolo o mină de aur: lista completă a numerelor extrase la loto 6/49 din 8 august 1993 și pînă în prezent. Sunt aproape 23 de ani de istorie a speranțelor. La îndemîna oricui. Și ca să vă fie și mai ușor, am făcut pentru voi niște analize cu aceste numere. Motiv pentru care sunt astăzi în măsură să vă anunț că în istoria Loteriei unele numere sunt cu mult mai extrase decît altele. Două exemple: numărul 40 a fost extras de doar 149 de ori în cei 23 de ani. Iar numărul 36 de nu mai puțin de 217 ori. Tot în cei 23 de ani. Ce vă spune vouă lucrul ăsta? Că trebuie să jucați cu numărul 36? Aș zice să nu vă grăbiți. În locul vostru, eu aș juca cu 40. A fost destul de puțin folosit. I-a cam venit rîndul.

Nu vreau să vă rețin prea mult. Am extras pentru voi cele mai folosite șase numere din istoria Loto 6/49. Dar și cele mai puțin folosite șase, de fapt, șapte numere.

loto-1

loto-2

Precizare: în calcul probabilistic de mai sus nu am luat în calcul și numerele formate dintr-o singură cifră. Mi-a fost greu să le număr, nu mă întrebați de ce. Mai faceți și voi calcule, că doar nu vreți să cîștigați la loto, așa, doar citind o postare pe sutu.ro

10 Comments
 • Nimeni
  April 13, 2016

  Nu! Jucam trei variante simple săptămănal. Ştiam de aproape cinci ani de e-mail-ul care susţinea că extragerea poate fi manipulată. În varianta iniţială existau şi link-uri către producătorul echipamentelor. Apoi au apărut coincidenţele, prea multe ca să poată fi ignorate. Şi la final confirmarea.
  http://www.chicagotribune.com/news/nationworld/ct-lottery-jackpot-fixing-investigation-20151218-story.html
  Pînă nu se întorc la roata acţionată manual şi la extragerile în direct nu joc.

 • paul
  April 14, 2016

  Tare asta cu numerele formate dintr-o singura cifra. Nu le-ai numarat intr-un excel? Doar nu ai dat Ctrl+F in pagina :)

  Nr 5 a fost extras de 203 ori, ar intra in topul tau cu cele mai extrase numere. In rest, numerele de 1 cifra nu iti afecteaza topurile.

 • DinuX
  April 26, 2016

  Pe site-ul oficial al loteriei, un instrument mai bun:

  http://www.loto.ro/jocuri/649_si_noroc/frecventa_numere.html

 • Silviu Pal
  May 2, 2016

  Hehe, eu mai am un site pentru loto: http://www.lotoxp.ro/ . Poate fi util si acesta. Are foarte multe statistici si se updateaza la fiecare tragere. Succes :P

 • iulia
  November 15, 2016

  Dar oare daca noi gandim ca sa punem nr care nu prea au fost extrase “ca le vine randu” si cei de la loto se gandesc sa extraga tot alea care au mai fost extrase de multe ori ? Si eu prim data am pus datele de nastee la 6?49 ciudat este ca 4 din numerele care le-am pus au iesi la 5/40 si 2 la 6/49 . Data trecuta am pus niste nr care mi sau parut mie ca nu o sa se gandeasca nimeni sa le puna si nu au iesit. Azi noapte am visat ceva legat de loto insa nu prea imi amintesc ce…. sper sa fie semn bun :D

 • Adrian
  July 16, 2017

  Se fac “manarii” si nu joc pana nu exista ttansparenta !!!!!!!

 • cristi
  July 31, 2017

  N-are relevanta care e cel mai extras numar individual la 6/49. Modalitatea cea mai buna de a spera la un castig substantial la 6/49 este cautarea cele mai extrase variante cu 3 sau mai ales cu patru numere. E o varianta cu 3 numere extrasa de noua ori pana acum la 6/49, avand deja lipsa patru ani. iar o varianta cu 4 numere e in top cu patru extrageri.

 • Dumitru mariana
  January 16, 2018

  Buna seara

 • Sugeti pula
  January 22, 2020

  HOTILOR , NENOROCITILOR. DE. LA. LOTERIE. MSAMALIZARE. .SA. SE TREACA. LA. TRAGEREA. TRADITIONALA

 • Loto Polonia
  September 24, 2021

  Loto Polonia cea mai tare loterie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *