Portret de candidat – ep.2

Aș vrea să dedic acest episod unui singur candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie. Pentru că ceea ce am văzut azi pe pagina de facebook a acestei persoane depășește puterea mea de înțelegere. Rețineți acest nume: Elena Udrea. Și mai rețineți, vă rog, că acest personaj n-are nici un fel de jenă în a se folosi de minori în campania electorală.
Fapt concret: 5000 de copii au primit azi cadouri de la politicianul Elena Udrea.
Ce cred? O mizerie! O mîrșăvie! O ticăloșie!
Asta ai făcut, Elena Udrea!
Te-ai folosit de niște copii pentru a cîștiga puncte electorale! Așa ceva NU se face! Copiii aceia nu au nici o vină. Nevoi au, foarte probabil. Dar dacă chemi presa să te filmeze cînd împarți ghiozdane și rechizite copiilor, asta se numește infamie. Exact același lucru l-a făcut zilele trecute și pesedistul Dragoș Benea de la Bacău. Click aici pentru a vedea că nu e diferență între voi, oameni vrednici de plîns ce sunteți.
Să-ți mai spun ceva, Elena! Cînd vrei să mai faci cadouri, fa-o cu discreție! Poți împărți tu cadourile. Sau poți pune pe cineva să le împartă ca din partea unui samaritean anonim.
Iar voi, cretinilor care-i manageriați campania electorală, obligați-o să nu se mai folosească de copii. Dați-vă demisia din staff! Trageți-o de păr! Scuipați-o! Înjurați-o! Dar n-o mai lăsați, sub nici o formă, să pună poze ca cele de mai jos în spațiul public.

udrea copil
udrea copii
udrea ghiozdane
udrea rechizite

3 Comments
  • Doina
    September 27, 2014

    Dar lăsaţi-o să se folosească de copii, domnule Şuţu, poate aşa văd şi compatrioţii noştri câtă ipocrizie! Nuţi, pune imaginile cu copii! Pune-le pe toate! Şi dă-te tu iubitoare şi atentă!

  • Vic Ponta -Presedinte de-a gata
    October 1, 2014

    Asa, asa, dati in ea, nu va lasati! Eu nu dau nimic la tzanci ordinari si paduchiosi, caci sunt politician veritabil si onest! Ah, ce i-as mai omori pe toti astia mici si insensibili la spaga!…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *