TRON: Dezmoştenirea.

Dacă aţi simţit vreodată că sunteţi dependenţi de Counter Strike, Heroes, Quake, Warcraft, Starcraft sau Doom, mergeţi să vedeţi TRON. O falsă peliculă liniară, foarte bine desenată din mouse, dar lipsită de orice figură de stil (cu excepţia unor gros-planuri cu Jeff Bridges, fantastic şi dacă-l pui să joace păcănele). Un film nerecomandat de Palatul Şuţu.

5 Comments
 • joness
  December 20, 2010

  Putine filme, chiar si dintre cele considerate bune, au un scenariu mai complex decat Warcraft, asa ca scoate-l din lista. :P

 • Cristian Șuțu
  December 20, 2010

  il scot, daca zici tu… dar nu despre warcraft vorbeam eu, ci despre dependenta de jocuri inutilo-cretine

 • tas
  December 21, 2010

  nici mie nu mi-a placut. n-am inteles rostul lui. nu m a impresionat cu nimic

 • Adinel
  December 21, 2010

  Vestea buna e ca la nivel de tehnologie 3D Disney a ajuns la acelasi nivel cu Weta Digital, deci profetia mea inca mai tine apa. Vestea proasta e ca Gratiela Iordache i-a facut din pix (Disney a castigat 44 mil dolari in SUA in primul weekend Iordache 44 mil euro). Pentru a exemplifica mai mult cata munca se depune intr-un asemenea proiect va dau niste slide-uri de la inginerii de la Weta despre cifrele de productie ale Avatar. Terabytes, Gigabytes, RAM, disk drives sunt precum papetaria la astia si costurile la fel. Gratiela insa are un pix bun :)
  Stiu ca se putea mai bine tehnologic la Disney, dar se pare ca asa l-au vrut (3D wizard a fost cel care a facut Benjamin Button), am fost multumit cu atat.
  P.S.1 De ce nu ati pus azi in ziar Terrence Malick cu Tree of Life si Spilberg/Jackson The Adventures of TinTin? Primul pentru ca poate lua revansa dupa infruntarea din 1998 – Saving Private Ryan versus The Red Thin Line pentru cei care au uitat – al doilea pentru ca va fi primul film full 3D – no dumb 2D warning la inceput de film.
  P.S.2 Cine pana mea e Dan Cristian Popescu de si-a pus un mare afis de neam prost la Obor cu “La multi ani!”… si la PNL e criza… de imaginatie… sigh… :|

 • Cristian Șuțu
  December 21, 2010

  @adinel > am vazut trailerul la Tree of Life si mi s-a parut ca intra la categoria “de neratat”. cit despre tintin, acum il caut, stai sa apas pe “trimite”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *