EXCLUSIV. Operaţiunea “Să trăiţi bine!”. Azi, Ordinul Ancăi Boagiu.

La nivelul Guvernului a luat fiinţă un fel de Dispecerat al Binelui. Dacă vă mai amintiţi de “să trăiţi bine!”, ar trebui să ştiţi că instituţiile statului  lucrează în această perioadă, pe banii dvs, pentru a identifica modalităţile de convingere că într-adevăr trăiţi bine. Schema e simplă: toate direcţiile generale, direcţiile şi serviciile din cadrul Ministerului Transporturilor  (foarte probabil există Ordine similare cu cel de mai jos la toate celelalte ministere) sunt acum obligate să raporteze realizările cu impact pozitiv. După filtrarea lor prin diverse birouri, realizările ajung în final pe masa premierului Emil Boc. Care vă va explica, iată, documentat, cît de bine trăiţi dvs.

PS. La anul sunt alegeri electorale. Înţelegeţi?

boagiu

4 Comments
 • danjoe
  July 15, 2011

  Dragilor, unde am mai vazut eu asa ceva? A!, pe vremea cand eram membru de partid si in sedinte ni se citeau materiale de acelasi gen, si ne puneau sa le semnam, din partea noastra a m.d.p simpli, nu le trimeteau secretarii, nu le trimeteau directorii,ci niste simpli muncitori. Asa era atunci. Acum s-a schimbat. Le transmit chiar sefutii!!
  Nu mai e nevoie de muncitori, de aceea nu se mai face nimic in tara asta. Muncitor pentru mine inseamna cel care produce, de la maturator pana la patron in sectorul privat. Sefut, este cel care se ocupa numai cu raportatul, cu linsul in cur al unui sef, care la randul lui linge…, si tot asa pana la marinar.
  Stiti care-i blestemul marinarului?
  Sa poarte tricoul cu dungile invers!

 • kilroy
  July 15, 2011

  Vaaai, cat de emotionant. Abia astept urmatoarea zi de joi. Sa aflu ca ne merge bine si sa ma simt minunat toata saptamana. Ma duc sa imi caut cravata de pionier.

 • man
  July 15, 2011

  in orice domeniu in zilele de azi se fac intalniri saptamanale in care sa se vada evolutia

 • lecampeur
  July 15, 2011

  Daca exista realizari de ce sa nu fie cunoscute si astea?! Daca unii te injura non stop poate ca nu ar fi rau sa le arati ce faci bine.De exemplu Anca Boagiu a reusit sa ii faca pe constructorii autostrazii Arad-Timisoara sa avanseze cu 7% din totalul lucrarilor in 2 saptamani. Nu merita felicitari in conditiile in care pana acum au durat 4 ani sa ajunga la 70%?? De fapt ce e rau in a-ti face reclama? pana la urma politicienii de asta fac ce fac pentru popor,sa castige urmatoarele alegeri si deci e normal sa se laude cu ce fac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *