Silogism politic

Premisa 1: Dan Bittman cîntă la Holograf.

Premisa 2: Ministerul Finanţelor l-a angajat pe Bittman pe post de consilier al ministrului.

Premisa 3: Millenium Bank se ocupă cu finanţele unora.

Premisa 4: Cetăţenii care fac o cerere de simulare de credit la Millenium Bank primesc gratis un CD cu Holograf.

Concluzie: Sebastian Vlădescu (ministrul finanţelor, pentru cei care n-au făcut încă primul milion de euro)  îşi bate joc de noi.

(via Moş Călifar )

 • PS. Jurnalista Adina Vlad n-a avut oare nici o tresărire cînd a scris ştirea asta?
3 Comments
 • zmenta
  March 3, 2010

  Cand am auzit de silogism si premisa m-a si luat cu calduri. Aceste doua cuvinte imi aduc aminte de notele slabe de la logica…

 • Petrişor
  March 3, 2010

  N-a avut nicio tresărire jurnalista, s-a dus şi ea la bancă să vadă dacă poate lua un credit ipotecar, ofiţerul de credit i-a dat CD-ul, iar ea s-a bucurat prea mult de el şi a aruncat un articol în ziar cu marele ”avantaj” de a-ţi face un scoring la Millenium Bank.

 • Alexandra Cel Mare
  March 3, 2010

  Incompetenta politica dusa la extrem zilele astea ma frapeaza! Si faptul ca foarte multi cred in declaratiile fluctuante ale guvrnantilor mi se pare si mai dramatic. Noi, cei care suntem “platiti” sa ne scriem frustrarile pe blog, care incercam sa mai trezim putin opinia publica, suntem catalogati drept adepti ai vreunui partid sau angajatii nu stiu carui mogul de presa. In ceea cel priveste pe Vladescu, deja ma lasa rece! Dupa gafa colosala cu Bitman, declaratiile negandite, si informatiile deformate oferite…nici nu mai imi vine sa-l comentez. Cine nu realizeaza incompetenta grasa de care da dovada…sa rama cu propria prostie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *