Hai să facem un film!

Vrei să fii producătorul executiv al unui film? Acum ai o şansă unică. Filmul în care tu vei investi va fi regizat de o tînără care studiază la London Film School, pe nume Adina Istrate. Tot ce trebuie să faci e să citeşti synopsisul fimului şi să alegi o sumă de bani pe care vrei s-o investeşti în acest film. Poţi alege să contribui cu 20 de lire (şi vei primi un “Thank you” credit, o invitaţie la o vizionare privată şi o copie DVD) sau poţi investi 100 de lire (“Special Thank you” credit, invite to a private screening, DVD copy, “Outland” T-shirt and one of the characters will be named after you). Desigur, poţi investi şi suma minimală de 5 lire în schimbul unui “Thank you” credit.
Nu e minunat? :)

outland
Cu mulţumiri pe adresa lui Sebastian, de la care am aflat despre Adina.

2 Comments
  • Bogdan
    June 10, 2011

    Ok, dar un producator investeste nu pentru “credit” – ci pentru profit. In afara de scrisul numelui meu pe ecran, ce alt profit pot avea?….

  • Dan Doran
    July 13, 2011

    Cam asa e. Eu sint scenarist de film, dar caut de ani de zile un producator care sa-mi citeasca macar ideile de scenariu. Si am o groaza, de la SF, comedii si filme istorice, si pina la aventuri, western,politiste, drame si de groaza. Ma si intreb, cine dracu da banii ptr filmele romanesti asa de jalnice, la care nu se uita nimeni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *