17 Comments
 • Michael
  January 19, 2012

  Hai frate, fara jena… Nu stiu ce e mai deranjant, Mazare sau ce pop icon a devenit Che

 • rock60_70
  January 19, 2012

  Oricit de basist ai fi nu poti sa nu recunosti ca merg…

 • Corina
  January 19, 2012

  Eu cred că Mazariotul este foarte tare! Pe lângă faptul că-şi introduce fiul în absolutul politicii, o educă şi p-aia mică şi blondă de-l însoţeşte prin cluburi. Îi arată şi ei care-i treaba cu revoluţia, nu doar cu Venezuela :D

 • Capsunarul
  January 19, 2012

  Minunat! In sfarsit, suntem si noi constantenii reprezentati de un om integru! Bravo domnule Mazare, bravo! Dar am o singura intrebare: daca manifesteaza impotriva PDL ce dreacu cauta pe Kisselef? Ca acolo, din cate stiu eu, are altcineva sediul?!

 • Nume *Plano10
  January 19, 2012

  Refren
  -Mazare, linte, boc, fasole
  Mazare,linte, boc, fasole

 • d
  January 19, 2012

  Aduce a Gaddafi si amazoanele lui. Oricum Mazare e un jalnic.

 • machiavelli
  January 19, 2012

  Asta di-a adus animatoarele din club. Sau poate sunt fotomodelele din Playboy

 • mihaela
  January 19, 2012

  @corina@ pe Kiselef are sediul PSD….deci acolo e locul lui! pentru mazarica tot respectul!!! RESPECT

 • Bonibon
  January 19, 2012

  A imbatranit si Mazare asta. E un Irinel mai prezentabil si mai agitat. :)

 • seba
  January 19, 2012

  treaba e porno rau…trebuie sa recunosc ca sunt oleaca invidios! madar facarrrr!

 • george antonov
  January 19, 2012

  Bune poze Palatule. De apreciat.
  Plano 10, felicitari si pentru liderul asta (Mazariche) al USLA. De Che Gargara iti mai place?

 • radhoo
  January 19, 2012

  Pe zi ce trece se duce de rapa tara asta. Baiatul asta nu ar treaba la Constanta ?

 • baUbau
  January 20, 2012

  Pana si pi “badigard” l-a imbracat in verde – ”nenea cu caciula in prim plan’

 • corinette
  January 20, 2012

  adevarul e ca mie mi-a placut cum ii statea lui Anto cu fular, ii scotea in evidenta ochii. Iar Mazare e super tare!

 • Adrian
  January 20, 2012

  Din spital!
  – textul conține expresii indecente, adică spuse pe românește –

  Vă ofer, și eu, niște „alegeri” ante-țipate, dar cam post-ludice.
  Să vă explic despre ce-i vorba: Victor Ponta, dincolo de SMURD, a fost la Strasbourg. Pe acolo, el, s-a cam dat în stambă, adică a făcut un soi de demers de politică externă fără precedent prin gravitate – chestia fiind ceva de genul trădării intereselor naţionale. Adică, Ponta a încercat, luni, la Strasbourg să-i convingă pe liderii socialiştilor şi liberalilor europeni să asocieze România Ungariei, astfel încât să fie adoptată o „Rezoluţie” care să condamne guvernul de la Bucureşti, ca măsură prealabilă adoptării unor sancţiuni împotriva României. Citez și „pontez” din Ponta: „Este deja declanşată procedura pentru Ungaria şi o vom declanşa probabil mâine sau poimâine, la solicitarea celor două grupuri, pentru România, o rezoluţie care să sancţioneze încălcările standardelor democratice în Ungaria şi în România şi să analizeze care pot fi sancţiunile de la nivel european. Sper să nu ajungem atât de departe cum prevede art. 7 din Convenţie, să fie vorba de tăieri de fonduri, de suspendarea României din diverse foruri europene.”.

  Habar n-am care-s proporțiile istorice ale faptului că STRADA vrea, în mod excepțional, alegeri anticipate, iar nu comasate, asta câtă vreme eu mă-ntreb despre ce fel de mâncare electorală e vorba, iar nu despre dietele politice de un fel, ori de alt fel. Vorbindu-mi, mă simt a fi un umil cetățean al mahalalei provinciale, chiar dacă nu prea mă bag, eu, în gura ei – p-ascunselea, dorința mea cea mare e s-ajung să fiu precum ăsta, precum Primarul Constanței aflat în viață acum, adică să fiu cel mai mare mohican în stare să se facă și să ne facă pulbere cu „Cinste”, „Pricepere” și „Cuviință”; asta până și pentru faptul că Sorin Roșca Stănescu a intat înflăcărat în politică, adică în „gaura neagră” în care Antonescu e băgat până-n gât, pentru că e un lider de partid… slobod la gură.
  Și eu protestez, competent, mai ales când sunt constipat! Pe de altă parte, ceea ce cred, e că totul e mort, chiar ca „moarta-n casă-n fanta urnei”, adică e ceva pasiv, adică e ca o cărămidă abandonată de speranța de-a fi aruncată dincolo de originile constrictive originale. În mod explicit, singura soluție democratică ce există în această țară, pentru a scăpa de criza europeană, mondială, națională, de grup și personală, după opinia mea, e aia de a-ți da cu stânga-n dreapta, adică exact cum o spune un jurnalist celebru, „analist-politic-economist-social-psihopat-trotuarist-bulangist-vomisticarist-verbal…: „Există un lucru care ne unește pe toți, vorba lui Ponta: „JOS BĂSESCU; Este timpul să se udă”, adică fix așa cum zice și „senatorial” actorul al cărui nume iar îmi scapă acum, chiar butaforic (parcă-i Diaconu, ce naiba?!).

  După ce-am băut niște Grant`s, mi-am citit scrisele: „Cea mai tare și zdravănă opinie autorizată, în cadrul general al comentării acestor proteste „spontane”, naționale, organice, subliminale a fost aceea a „analistului politic” BODA, „fost-fost” și chiar ambasador, pentru că memoria nu-mi joacă feste. Ei bine, ANALISTUL ăsta a lansat o chestiune spontană-ntr-o emisiune TV: „DU-TE-N MĂ-TA, BĂGA-MI-AȘ…”, principial fiind lansate, de către Boda, invective la adresa unei femei (jurnalistă!) prezentă-n emisiune – dacă eram eu moderator, îl scoteam cu șuturi în cur din emisiune, fără discuție, iar dacă eram în C.N.A îl amendam pe BODA, personal, de să-i vină mintea-n cap… până-n limitele bunului simț financiar, că de cel moral nu stau să discut acum.

  Așa!

  Mai departe, am scris ceva de genul ăsta: „Doamnă Rector Andronescu, Domnule Fost Președinte al României (geolog!), Domnule Președinte al Academiei Românești, Domnule Rector al Universității București, domnilor Decani ai facultăților… nu vi se pare că sunteți CEI MAI MARI NESIMȚIȚI din istoria românească? De ce nu vi se „fute” de ce li se-ntâmplă studenților matematicilor, literelor, istoriei și arheologiei, geografiei și geologiei și-ai chimiei, care nu sunt niște animale, asta câtă vreme studenții aceștia tocmai acum sunt în sesiuni? Au ei nevoie de liniște pentru studiu, iar nu de… „bulangeli” și „măcelăreli” socio-politice? De ce studenții Universității București nu sunt prezenți printre manifestanții ridicolului? DE CE? „Mă scuzați, IMPOSTORILOR!”, mai scriu, după care mai spun: „Nu vă cer să mimați dialogul… `vă muma voastră de ipocriți! Din punctul meu de vedere sunteți condamnabili, fără drept de apel. Tâmpiților!”.

  Note:
  1. Eroarea și erorile sunt controlabile, Tâmpenia nu!
  2. Dacă apar incidente legate de ceea ce am scris, vă rog să-mi permiteți să fiu slobod la gură atunci când spun ceva despre MARILE PERSOANE mai sus amintite.
  3. Cei mai mulți studenți ai Universității București sunt acum în examene, așa că…
  4. Birourile Permanente ale celor două Camere au decis ca sesiunea extraordinară să se deruleze pe parcursul săptămânii viitoare – dedicată fiind, „sesiunea”, situației actuale tensionate a sărbătoririi zilei Unirii.
  5. Citiți cu atenție prospectul, ca să vă încălziți, astfel, sufletul.

 • Gabriel Preda
  January 22, 2012

  Fete frumoase, dar folosite intr-un scop urat.

 • DAVID
  January 28, 2012

  uite-l frate si pe ciumpalacu asta, che guevarra wannabe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *