Rămăşiţele zilei

As vrea să vă dau o veste tristă pentru mine: ziarul Gândul nu va mai apărea la chioşcuri. Din 8 aprilie, Gândul va fi doar un produs media exclusiv digital. Nu ştiu ce să spun… Vă amintiţi scena din Rămăşiţele zilei, în care personajul interpretat de Anthony Hopkins călca pentru stăpînul lui ziarul de dimineaţă?

5 Comments
 • carbonaru
  March 24, 2011

  Pacat, fiindca e cel mai bun ziar din Romania, de departe. Oricum, asta e tendinta, trecerea in online. Nu vad cat o mai poate duce printul.

 • androidul cu sobolani
  March 24, 2011

  din 2005 nu mai cumpar ziare, le am insa pe toate in bookmarks. pana si “curentul”. m-am obisnuit chiar foarte bine cu mediul acesta, pana si sa citesc pe telefon. doar revistele inca le cumpar.

 • florentina
  March 24, 2011

  film grozav, vazut de 3 ori. pentru mine veste este trista doar ca-mi va lipsi imaginea barbatului citind ziarul dimineata intr-o cafenea, in parc…

 • Iulius
  March 24, 2011

  Si eu sunt foarte trist. Lucrez in IT si sunt obijnuit sa fac totul online dar pt carti bune cred ca singura varianta e cea tiparita, altfel se pierde ceva esential din acea carte, nu stiu ce… cred ca la fel e si cu ziarul asta :-(
  Oare cat de tristi vor fi pensionarii care il cumparau in fiecare dimineata?

 • Paula Negrea
  March 26, 2011

  Noi doi trebuie sa avem o discutie serioasa, domnule! Nu stiu, zau, ce va e cu simturile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *