Felicia, înainte de toate

O capodoperă recomandată de Palatul Şuţu.

Un fantastic debut regizoral în lung-metraj pentru Răzvan Rădulescu (scenaristul de la Moartea domnului Lăzărescu) şi Melissa de Raaf. O poveste incredibil de autentică, pe care aţi trăit-o cu toţii. Un tratat de istorie al familiei anonime de români. Un film pe care îl vei oferi cadou părinţilor tăi. În cinematografe, din 11 iunie.

3 Comments
 • nuami dinescu
  June 10, 2010

  mi-a placut ,mult!!nu m-am uitat ca la un film ci ca la vecinii din apartamentul de alaturi!! aproape ca imi venea sa ma ridic la sfirsit si sa o intreb pe felicia(ozana ) spune-mi te rog ca ai prins avionul !!!!!si am inteles -pentru a doua oara saptamina asta -ce mama minunata am eu!!felicitari din toata inima pt acuratete pentru emotie si pentru ca m-a tinut ca pe ace !!!!

 • COSTY
  June 18, 2010

  cEL MAI PROST FILM ROMANESC DIN TOATE TIMPURILE. DRAGII MEI UNDE E ACTIUNEA ACESTUI FILM? E O MARE PROSTIE..TOT FILMU DESPRE CUM PLEACA UNA LA AEROPORT SI PIERDE AVIONU….

 • proteu
  October 18, 2010

  Doamne fereste! Ce minte aveti sa considerati un film mai banal ca rezultatul 2 plus 2 drept foarte bun sau ceva? Normal, daca averi creierele prea ocupate cu munca tre’ sa vedeti un film ca asta ca sa va dati seama pe ce lume sunteti… Vai de voi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *