Out of Office – episodul 1

OOO-episodul1

Explicație. Out of Office este un proiect de călătorie. Și de fotografie. Nu ai nevoie de bani. Nici măcar de o cameră foto. De tot ce înseamnă organizarea expedițiilor Out of Office mă voi ocupa eu. Tot ce trebuie să faci este să vrei să mergi cu mine într-o aventură la care sigur ai visat cîndva în viața ta: o călătorie în jurul lumii. E posibil să ai probleme la birou din cauza asta. Ai grijă! Dacă vei reuși să scapi de șefi, îți garantez că ne vom distra împreună. Și că vom cunoaște locuri pe care doar cîțiva aleși au șansa de a le întîlni în viața asta. Ce zici?

Eu am să-ți fiu ghid și, pentru că mă ocup cu fotografia, am să-ți arăt tot felul de imagini care-ți vor tăia respirația. Locurile acestea există, iar eu o să ți le arăt. Sub formă de fotografie – printscreen. Dacă-ți plac – și nu văd cum n-ar putea să-ți placă – ai un link sub fiecare imagine pe care ți-o voi arăta. Dă click pe acel link și hai să plecăm împreună în aventura Out of Office.

The Dark Hedges

The Dark Hedges, Irlanda de Nord.

gordes

Gordes, Franța.

sjoholt

Sjøholt, Norvegia.

martinica

Martinica.

castel scotia

Eilean Donan Castle, Scoția.

central park

Central Park, New York.

argentina

Cascada Iguazu, Argentina.

canada

Tombston, Canada.

reunion

Reunion.

vietnam

Vietnam.

_______________

Out of Office este un proiect de travel și fotografie realizat de sutu.ro cu imagini obținute din Google Street View. 

1 Comment
  • SCHIOPU DRAGOS
    March 31, 2016

    Interesant proiectul si bafta cu el, chiar o sa-l urmaresc ca sa-mi dea idei de locuri in care vreau sa ajung, mai ales ca de multe ori vad locuri faine dar tebuie sa fac reseasch ca sa aflu prin ce colturi ale lumii sunt si daca pot sau nu ajunge la ele.

    2. Eu deja imi faceam bagajele ca sa plec cu tine cand am citit primele randuri. Ce facem, plecam macar prin tara asa o tura ca tot vine caldura?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *