Răspunsul ei a fost DA

Am o veste bună pentru cei care au urmărit povestea îndrăgostiţilor de la 2 mai şi care erau curioşi să afle deznodămîntul. Răspunsul ei a fost – ca-n toate poveştile frumoase – DA. Informaţia mi-a fost confirmată chiar de ei, iniţial pe facebook, acolo unde i-am găsit prin intermediul unei foste colege de liceu a viitorului mire, care mi-a scris că e aproape sigură că băiatul surprins pe dig este un fost coleg din liceu, Lucian Curelariu se numeşte. Vreau să vă spun că tocmai am vorbit la telefon cu Lucian, care a ţinut să-mi mulţumească pentru fotografii. Era încîntat de amploarea pe care a luat-o povestea lor în media – Adevărul, Click şi Libertatea au scris despre fotografiile publicate de fotounion.ro.

Lucian Curelariu şi Corina Georgiana Borş se pregătesc acum de nuntă. El este stomatolog şi are o trupă de rock, iar ea este actriţă. Mai multe despre ei veţi afla, cu siguranţă, în zilele următoare, căci şi Adevărul şi Libertatea încearcă să afle numele lor. :)

IMG_9870

5 Comments
 • Marieta
  August 31, 2011

  A spus cineva o vorbuliţă despre cel care a fost inspirat să-i zărească? Poate da, mai degrabă ba.
  Eu îl felicit, micile gesturi delicate sunt pe cale de dispariţie.
  Nu vreau să citez ultimul tweet al lui…dar cine e el? Un nimeni alături de o lume micuţă şi elegantă.
  Mulţumesc.
  Mulţumesc

 • Copila blonda
  September 1, 2011

  Ce bine ca nu s-au suparat. Fericiti sa fie si norocosi ca la-nceput, o viata-ntreaga!

 • sorin
  September 1, 2011

  Super! Felicitari Sutu pentru ca ai fost la locul potrivit, la momentul potrivit si ai surprins ceva inedit. Este ciudat sa spunem ca o cerere romantica in casatorie este ceva inedit, dar in Romania cam la asta s+a ajuns, din pacate…

 • androidul cu sobolani
  September 1, 2011

  am vazut chiar si in adevarul fotografiile si numele tau, insa descris ca fotograf doar. la comentarii cineva zicea ca asta ar fi o miscare geniala de PR din partea Foto Union. daca nu e, ai ce povesti nepotilor. daca e, esti genial :-).

 • Chiulica
  September 1, 2011

  Uof :) I got goose bumps! Happy ending…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *