E ziua Lui. Concurs de urări.

Elena Udrea i-a făcut cadou un pictorial de-l va scula din morţi. Tot o copertă, de pus în ramă de data asta, i-au făcut cei de la Kamikaze. Vineri, doamnelor şi domnilor, este ziua Lui. Preahăhăitului.

Să ne imaginăm pentru o clipă că s-a inventat teleportarea, iar una din regulile de funcţionare a teleportării e că după ce alegi să te deplasezi instataneu într-un spaţiu la care visează orice om normal la cap (nu, nu ne gîndim la Maldive, ci la buncărul rezervelor BNR, alea din Bucureşti sau alea din Sinaia), administratorii de sistem te obligă să te programezi şi pentru o vizită la Zeus. Ei bine, tocmai te-ai teleportat în faţa lui Băsescu. Iar mutarea se petrece, întîmplător, chiar vinerea asta, cînd El împlineşte 60 de ani.

Ce-i spui?

15 Comments
 • Radu
  November 2, 2011

  La Multi Ani, Sire! :D

 • sandman
  November 2, 2011

  Sa aiba soarta lui Gaddafi si a suitei lui. Soon!

 • Adinel
  November 2, 2011

  “Bush a avut dreptate domnule prim-ministru!”:)
  Ma intreb daca pui embed-ul ca de ziua lui Iliescu mai pica serverele CSPAN :) si te mai pomeneste directorul arhivelor in NYT :)

 • androidul cu sobolani
  November 2, 2011

  hai ca pe asta nu o stii, dar pentru ca esti cu bun simt, ti-o spun. incet, sa nu auda lumea rea. la humanitas e in lucru un volum de memorii.

 • Dan Andrei
  November 2, 2011

  Sa traiasca la fel de bine cum traim noi. Sa fie sanatos, dar daca nu are norocul asta sa se trateze la spitalele romanesti desfiintate. Si la final sa hahaie in alta parte, in alta lume. Doamne ajuta !

 • Cristian Șuțu
  November 2, 2011

  androidule, pentru ca un prieten bun apreciaza cu saliva comentariile tale, iti spun si eu un secret: Basescu n-a citit decit o singura carte in viata lui. Faza aia cu bibliotecile din porturi era o figura de stil…

 • Dan Andrei
  November 2, 2011

  @androidul cu sobolani care n-are legatura cu Google Sper sa fie operele postume ale lui base’.

 • androidul cu sobolani
  November 2, 2011

  una citita, una scrisa – echitabil.

 • Mogre
  November 2, 2011

  Io ii zic ca hai sictir. Ii zic sa se duca in mortii masii sau sa moara subit sau inchinuri sau oricum numa sa ne lase dracu in pace. Si sa-si ia si pocnitoarea si piticu. Si inca odata, sictir.

 • Vlad Sepet
  November 2, 2011

  Saluta-l pe nea Nicu din partea mea si pe Lenuta din partea lui…hmmm…Lenuta. Care o sa te urmeze in curand. buh byeee

 • d
  November 3, 2011

  La multi ani!…nu a fost mai rau ca altii din naintea lui…nici mai curva comunista ca Iliescu nu a fost, nici mai tolomac decat Milica nu a fost…

 • ANDA
  November 3, 2011

  In primul rand ne-as face noua o urare:sa scapam de el cat mai repede!
  Apoi i-as dori sa ajunga sa traiasca exact cum traiesc pensionarii din ziua de azi,cu o pensie nesimtita de maxim 8 milioane pe luna(care in viziunea lui Lazaroiu e bogata),sa beneficieze de compensate si servicii medicale ca noi toti,sa-si numere fiecare banut cu disperarea ca daca mai creste pretul la utilitati,ramane nemancat.Sa simta durerea copiilor lui fara serviciu si fara perspective.Ii doresc sa plateasca pentru fiecare lacrima a unui batran muncit ,amarat si umilit,pentru fiecare familie in care cineva a murit cu zile intr-un spital subfinantat,pentru lacrimile fiecarui parinte care-si trimite copilul fara sosete in pantofii rupti,cate 5-6 km pe un frig cumplit,cu burta goala.
  Domnule presedinte,sa traiti multi ani,sa nu inchideti ochii pana nu traiti toate astea!
  Intr-o tara normala,acest om ar trebui sa aiba averea confiscata-un bugetar cinstit nu are cum sa adune atata avere-si ar trebui judecat si pentru subminarea economiei statului(vezi Rosia Montana,Flota…..).Cam lunga urarea,nu?

 • Teo Veres
  November 3, 2011

  La multi ani !

 • gigip1948
  November 4, 2011

  Mama avea o vorba,potrivita pentru el:”Baiat bun,pacat de fata!” In traducere,baiat bun pentru el si clanul lui de corupti,pacat de fata(De Romanica si de romanii saraci,victimele lui)!

 • TedS
  November 4, 2011

  Rusine Dinu Patriciu! Rusine Dinu Patriciu! Rusine Dinu Patriciu! Rusine Dinu Patriciu! Rusine Dinu Patriciu! Rusine Dinu Patriciu! Rusine Dinu Patriciu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *