Cu Elena Udrea prin cimitir

14079968_10154187183254584_1248172828098799880_n
Au mai rămas 96 de zile pînă la alegerile parlamentare care vor da următorul Guvern al României. Adică foarte puțin timp. Știe cineva ceva concret despre ce anume propun partidele politice pentru mandatul 2016-2020? Cu excepția promisiunilor socialist-cretine făcute de PNL  – majorarea salariilor primarilor și dublarea salariilor medicilor – eu nu am auzit nimic. Nu știu ce vor ei să facă. Nu vrea nimeni să-și asume niște măsuri clare și concrete. Ei doar vor să guverneze. Ce? Cum? Astea-s detalii nesemnificative. Ponta ar vrea să meargă la PRU, dar mai stă puțin în PSD. Dragnea ne anunță azi că va vorbi zilele viitoare cu Ponta pentru a-l convinge să nu plece din partid. Udrea umblă desculță pe la mare, prin deltă și prin cimitire. Și tot așa.

Băi, băieți! Nu asta vrem noi de la voi. V-ați făcut politicieni și partide nu pentru a vă muta dintr-o echipă în alta. Și nici pentru a participa non-stop în emisiuni la România TV, Antena 3, B1 sau Realitatea TV. Vrem să propuneți ceva concret. Iar noi să alegem ideile voastre. Nu pe voi. Mă doare-n cur că te cheamă Ionescu și că ești de la Partidul Handicapaților Care Prind Pești în Slip. Eu vreau să știu ce propui pentru Binele public. Spre exemplu, dacă vrei să propui legalizarea prostituției. Sau construcția într-un termen record de numai 30 de zile a unei autostrăzi care să traverseze România. Sau dacă ești pentru o dezbatere privind legalizarea drogurilor ușoare. Sau dacă vrei să reduci fiscalitatea.

A fost ieri pe fluxul știrilor Hotnews o informație care mi-a dat fiori. Zice așa știrea: În România sunt închise zilnic 300 de firme. În total, este vorba despre 72.930 de firme radiate din ianuarie până la sfîrșitul lunii iulie, cu 48,02% mai multe comparativ cu aceeașsi perioadă a anului trecut. (sursa).

Înțelegeți? Oameni care fac ceva concret în țara asta nu mai pot. Ei își închid firmele pentru că fiscalitatea voastră îi sugrumă. Despre asta vreau să vă aud că vorbiți zilele astea.

sursa foto: facebook.com/eudrea

3 Comments
  • Cristi
    September 5, 2016

    Trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam sa vad o poza cu Elena in cimitir.
    Initial m-a atras titlul, care mi-a starnit interesul si un ” haha, hai s-o vad pe Elena, campanie in cimitr”
    Am crezut ca merge sa culega voturi :))

  • Cristian Șuțu
    September 5, 2016

    Voturi se pot lua inclusiv din cimitir. Astia de la PSD stiu cel mai bine.

  • Anda
    September 7, 2016

    Fiecare se plimba pe unde poate. Mai ales se imbraca cu ce poate. A gasit un loc potrivit pentru cules de voturi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *