Congres PSD: Îl taie Vanghelie pe Ponta?

Cred că la congresul ăsta Ponta nu mai scapă. “Te maimuţăreşti la televizoare, crezi că-ţi merge?! Băăăă!!! Tu crezi că scapi?! Mîine vin la tine acasă cu 2000 de oameni şi te tai, băăă!!!”. ” Ameninţarea lui Vanghelie e de acum cinci ani, de la precedentul Congres PSD, dar lucrurile sunt practic neschimbate. Cu o mică diferenţă: acum cinci ani, Ponta se bătea pentru Geoană în timp ce Vanghelie ţinea cu dinţii de Iliescu, iar astăzi Ponta votează cu Năstase, iar Vanghelie se bate pentru Geoană. S-au schimbat puţin reginele pe tabla de şah, dar nebunii şi pionii sunt la locurile lor.  A, şi PSD e tot în opoziţie.

15 Comments
 • Paul
  January 21, 2010

  prinde psd cu nastase 20% la viitoarele alegeri?
  greseala majora este a lui base, ca l-a stans cu „usa” dna pe nastase si nemurind (necondamnandul) a facut din el un dizident… mai bine il lasa cum era si acu era erase politic.

 • [D][S][N]
  January 21, 2010

  …il face de la brau in jos ! :)

 • irongates
  January 21, 2010

  Dacă se alege din nou Geoană, atunci PSD va rămâne tot în opoziţie dar din afara parlamentului.

 • lol's
  January 21, 2010

  Are oarece relevanta ? Pentru noi pulimea? Scuzați întreb și eu ca prostul?

 • Cristian Șuțu
  January 21, 2010

  pentru pulime nu

 • Atitudini
  January 21, 2010

  Daca iese PSD-ul pe persoana fizica o sa inceapa PD-ul sa-si revendice originile… electoratul de stanga in Romania, mai ales pe timpuri naspa, rulez!

 • Sorina
  January 21, 2010

  Si mai e un citat, care tot imi vine in cap: ” Aveti grija pe mana cui dati partidul”….Eee, n-a avut dreptate? L-au dat pe mana lui Geoana. Toti. Si uite unde au ajuns. Tot acolo. Si au trecut cinci ani de atunci…

 • Toni
  January 22, 2010

  Nu-l taie. Mai exact, dacă-l taie, nu-l taie pe le. Pe sine se taie. Adică-şi face seppuku. Hara-kiri. Aş zice c-ar fi adierea vântului divin, kami-kaze. Şi nu văd nici un samurai prin preajmă… Nu la PSD!

 • Adinel
  January 22, 2010

  @lol’s pentru noi e asa http://www.youtube.com/watch?v=7Ilc_KD2y2w . O melodie de 90 de ani pentru o democratie de 20. :))

 • Toni
  January 22, 2010

  Erată: “pe el” nu “”pe le”

 • Adinel
  January 22, 2010

  @Sorina Lasa ca revine el (Bunicuta) in forta… plus pui pariu ca la Congres Vanghelie vine cu ciocatele alea shucare cu catarama de se inchid cu cuisor prins bine in lantisor? Uite asa vine: http://www.youtube.com/watch?v=fMuT1cVYfnQ :D

 • odojak
  January 22, 2010

  Partidul, Sorina, era dat mai demult pe mâini mafiote. Doar nu Geoană a inventat baronii, nu el i-a ținut la cald, nu el s-a îngrijit de sărmanele vechi cadre și nici de bieții securiști. Azi sunt toți prosperi și impertinenți oameni de afaceri. Partidul ăsta a plecat ca partid stat. Și a plecat prost. Deci toată țara asta a plecat prost. Își mai amintește cineva de organizațiile FSN la nivel de întreprindere. Iliescu le-a înființat, că el doar lecția asta o știa, tovarăși. La Revoluție și eu am spus că trebuie să avem grijă pe mîinile cui vom da țara asta și iată cu ce ne-am ales. Iliescu, deci, să tacă dracului din gură.
  Și a fost dat partidul pe mâna lui Geoană. Omul a avut șansa lui. A ratat-o din toate punctele de vedere. Nu mai are ce căuta la conducerea PSD. Căt despre Vanghelie… un personaj care va parazita partidul, indiferent cine va fi președinte. Vorba aia – cine se culcă odată cu găinile, se culcă și a doua oară. De cotcodăcelile acestei găini nu poți scăpa decăt dacă o așezi frumos în… tigaie.

 • lexx
  January 22, 2010

  M-am cam saturat de atatia tipi destepti, cred ca partidul are nevoie de indulgenta!!!!De la simpli membri!!! Altfel sunt cu totii ca la gradiiinitza!!! ne jucam “pin” tveuri!!!!…. da nu-i de joaca fratilor!!!Parerea noastra!!!

 • e-r
  January 22, 2010

  N-as fi zis ca esti peltic, am ascultat emisiunea de pe realitatea fm, nice

 • blogdeprost
  January 24, 2010

  doamne ce lideri au si astia…vanghelie si ponta ba baieti…?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *