Vă rog, reabilitaţi reabilitarea!

Regret. Tare mult regret că nu m-am gîndit să filmez reabilitarea termică a blocului în care locuiesc. Ar fi ieşit un film senzaţional. Cu care aş fi surprins foarte mulţi constructori din lumea asta. Mai ales pe chinezii care au reuşit să facă acest film. Suntem în data de 17 noiembrie 2010. Şi lucrările începute undeva prin primăvară (o să mă interesez şi o să vă dau data exactă) încă nu s-au încheiat. După cum se vede din imaginile de mai jos, suprinse azi dimineaţă. Stadiul lucrărilor în care ne aflăm acum este următorul: termoizolare completă, tencuire în proporţie de 95%, montare cadru termopane în proporţie de 50% pe faţa blocului şi de 90% pe spatele blocului, finisaje în zona termopanelor, respectiv montare ferestre – neîncepute. În ciuda acestei situaţii, de vreo două două zile, muncitorii au început să dea jos schelele. Nu ştiu de ce. Cred că s-au plictisit. Dar, vă jur, şi eu m-am plictisit să tot văd prostia la lucru. Şi luna printre schele. Chilimane, fotografia asta am făcut-o prin august. Şi eram încă de pe atunci plictisit de schele.
Imagefrog Image Hosting Imagefrog Image Hosting

6 Comments
 • coco
  November 17, 2010

  trebuia sa te informezi sau macar asociatia de locatari trebuia s-o faca: cat timp dureaza lucrarile, atata timp sunt platiti muncitorii. da’ mai ales sefii muncitorilor!

 • coco
  November 17, 2010

  bon courage! rezistati! nu mai poate dura cat a durat!

 • eu
  November 17, 2010

  ha ha!
  in cazul nostru lucrarile au inceput in toamna lui 2008 si inca nu s-au terminat. gratie reabilitarii am descoperit micile bucurii ale vietii: cum e sa te inunde orice ploaie (ghinion: stau la ultimul etaj) sau cum e sa-ti suiere vantul pe langa “termopane”.

 • Kompli-cat
  November 17, 2010

  Spune-i tu, si apoi transmite-i ca mai sunt si altii care vor sa-i aminteasca de “sectorul 1 de verde” (de gainat de porumbei si ciori!)

 • Gabriela
  November 17, 2010

  roaga-te ca dupa mareata reabilitare/anvelopare (asa, prin primavara… asta daca or termina pana atunci!!!) sa nu-ti apara niste mucegai pe pereti!!! atunci sa vezi nervi pe tine!!!

 • didi
  November 21, 2010

  Aiplatit ceva pentru rebilitare? Daca a fost gratis cum ziceChiliman sa zici merci. Pretentii fara bani dati…numai la romani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *