Cozonacu’ liberal. Reţeta de Paşte.

Mod de preparare:

1. Cerni lista de sponsori de 2-3 ori într-o şedinţă de seară la partid.
2. Amesteci separat interesul public cu interesul de partid, respectiv nevoia de voturi cu Învierea Domnului şi laşi totul la dospit, în loc cald.
3. Alegi furnizorul de pungi cu însemnele partidului, respectiv furnizorul de felicitări stupide (Fie ca acest Paşte să fie…???) cu iepuraşi şi ouă pînă cînd aluatul devine omogen si elastic.
4. Între timp, pregăteşti lista persoanelor care vor împărţi produsele pe străzile şi blocurile din sectorul 1 şi pregăteşti dubele de transport.
5. Cînd aluatul e gata, comanzi două ştampile: una cu semnătura lui Chiliman şi alta cu semnătura lui Antonescu. Şi te apuci să ştampilezi pînă ţi se face rău.
6. Nu te minuna de forma aluatului, că s-ar putea să nu mai crească. Partenerii pesedişti din USL, spre exemplu, s-ar putea minuna şi ei de absenţa însemnelor alianţei pe plasele cu cozonaci. Chiar şi aşa, fără semnarea protocolului USL pe Bucureşti. Dar nu te îngrijora prea tare. În fond, pesediştii ar putea să dea şi ei plase cu cozonaci, tot aşa, pe la spate.
7. Unde-s doi cozonaci, puterea creşte.

cozonacPNL

6 Comments
 • Mircea
  April 15, 2011

  Domnu’ Cristi, mai bine pe fata si door-to-door, cu punga asumata si semnata, decat cu punguta anonima cu dulciuri si (surpriza) un calendar cu doamna Udrea data copiilor prin scoli, vezi Doamne, “de iepuras”. Pot sa-ti spun din proprie experienta (ca stiu cine produce cozonacii) ca sunt chiar excelenti!

 • Radu
  April 15, 2011

  astia-s dobitoci rau! cum dracu sa semneze doi indivizi o felicitare! ? :D

 • Gerhald
  April 15, 2011

  Macar de ar castiga altceva decat simpatie cu cozonacii astia…

 • lecampeur
  April 16, 2011

  A venit si la mine la usa (suntem vecini)…mananc cozonacul si votez ce cred.
  Sa iti spun o intamplare cu bunica-miu care se incadreaza perfect in asta cu cozonocaul…Cand s-a dus unchiul meu la facultate l-au gasit cu back ground-ul familial nociv. Mai precis il gasise-ra pe bunica-miu pe o lista cum ca primise prin anii 30 o camasa verde. S-a dus bunica-miu la astia cu dosarele si l-au intrebat aia daca e adevarat ca a primit camasa verde. Bunica-miu a raspuns mucalit “Da tovarasu’ am primit-o…foarte bine mi-a prins…o vara intreaga am secerat cu ea. Dati-mi acum una rosie ca o imbrac pe loc”. Tovarasu a fost distrat de raspuns si l-a lasat pe unchiul la facultate. Morala?!…ia tot ce prinzi, cozonaci, camasi, galeti, dar voteaza cum te taie capul. Pana la urma e un mod prin care politicienii impart banii furati cu tine.

 • adela
  April 16, 2011

  E un cozonac, nu un peste aruncat in cap, marca Udrea, favorita ta

 • mirela
  April 17, 2011

  pofta buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *