Who the fuck is Tarhon?

Echipa de conducere a PDL, aleasă în weekend într-o clădire la baza căreia era parcat un Bentley alb, semn al prosperităţii unora dintre noi în administraţia Băsescu, ne propune o figură nouă: Victor Tarhon. E din Tulcea, e arhitect, e şeful Consiliului Judeţean şi, de cîteva ore, ocupă, asemenea binecunoscutei Elena Udrea, funcţia de vicepreşedinte PDL. Serviciul de Evaluare şi Verificare Actori Politici de pe lângă Palatul Şuţu a primit în sarcină realizarea unui dosar de cadre pe numele lui Victor Tarhon. Din primele informaţii apărute la dosar, vă putem spune că lui Victor Tarhon (53 de ani) îi e dor de comunism. Priviţi imaginea de mai jos şi observaţi, vă rog, decorul: cortina grena, afişe prinse cu scoci în ordine geometrică, ochelarii de soare ai şefului aşezaţi, frumos, pe podium, sacourile second-hand, nerăbdarea puştilor veniţi pentru o plasă cu însemnele PDL şi, nu în ultimul rînd, emoţia cu scărpinătură a personajului în cămaşă. Aţi ghicit, Victor Tarhon e personajul cu microfonul. E, ca orice şef de judeţeană, ceva mai durduliu, dar foarte sigur pe el. Pare să ştie ce spune, după cum priveşte-n zare. Din declaraţia sa de avere ne sare-n ochi modul de dobîndire al unui teren intravilan obţinut în 2005: prin Ordin de prefect (675/2005). Ca-n vremea lui Ştefan cel Mare. Tot din declaraţia de avere ne lovesc în plină figură veniturile pe care Tarhon le obţine de la o societate privată de asigurări, în paralel cu cele de preşedinte al CJ, dar şi veniturile frumuşele ale soţiei lui Tarhon, care e autorizată să ţină cursuri de securitatea muncii cu toate firmele din judeţ (detalii aici).

Din păcate, nici una din informaţiile strînse pînă acum la dosar de Serviciul de Evaluare şi Verificare Actori Politici de pe lângă Palatul Şuţu nu fac vorbire despre motivele pentru care Victor Tarhon, autor naiv de blog electoral, a ajuns să fie egalul Elenei Udrea în conducerea PDL. Mai cercetăm.

greci3

6 Comments
  • PAH
    May 16, 2011

    Eu știu, eu știu!
    uite aici http://catavencu.ro/nu-conteaza-ca-esti-incompatibil-conteaza-doar-sa-ai-functie-45136, plus o lunga serie de articole din Obiectiv de Tulcea, scrise ba de Suzan Mehmet, ba de mine. Te miri de pomana, este un om important in partid, care gestioneaza fonduri europene de zeci de milioane de euro.
    Tariful standard pentru o renovare de clădire istorica este de 5.000.000 euro/ bucată, iar drumurile de maxim 50 de km, nu costa, reabilitate, mai putin de 40.000.000 de euro. La asa sume, si comisionul catre centrala e pe masura.

  • androidul cu sobolani
    May 16, 2011

    uite, in sfarsit o chestie interesanta rezultata dintr-un blog. desi altii au cercetat “fenomenul”, sutu intelege semnificatia sa reala si PAH vine cu detaliile. ( sinergie cosmica intre jurnalist si cititor). desi tot nu inteleg ce e cu blogul acela al lui zoso. excelenţa mediocritatii as zice eu. desi am auzit de el, am crezut ca e un autodidact de-asta online, mai ales cand l-am vazut cum vorbeste in interviul cu basescu. cand a zis ca sutu e comunist platit de PSD, am si intrat pe site sa vad care-i treaba. si tot nu inteleg, oi fi eu mai slab la intelegere, asa, insa cum dracu poate ala fi blog interesant. chestia asta de azi, sutu+pah, chiar a adus ceva interesant la suprafata, util.

  • kilroy
    May 16, 2011

    Toata lumea se ia de Bentley-ul tovaras, pardon, domnului Tarhon. Pai daca nu se mai fabrica Pobeda, ce sa faca omul?

  • Zev
    May 17, 2011

    Bre, ma uit la chestii de-astea,si nu contenesc sa ma minunez – bun, cu romanii treaba e clara, dar cat de imbecili sunt europenii? Sa-ti bati joc de taxele propriului contribuabil ca sa-si plateasca Tarhonii taxele la partid si Bentleyurile, trebuie sa fii complet idiot. Asa ca intrebarea devine who the fuck is (are) the moron(s) signing off EU funding to Tarhon and how the fuck do they live with themselves?

  • UN TOVARAS SI PRETIN
    May 17, 2011

    CATEVA INFORMATII DESPRE PERSONAJ:
    -copilasul unui fost sef comunist (secretar doi de judet) si apoi ministru al padurilor timp de 7-8 ani pe timpul impuscatului;
    -fost subprefect ;
    -arogant ,gomos,carierist;
    -daca faceti sapaturi printre sefii pdl tulcea va apuca rasul …..rude de securisti ,baieti cu ochi albastrii ,informatori etc

  • respect_romania
    May 19, 2011

    Te pomenesti ca dai dovada de cea mai mica urma de credibilitate atata vreme cat slugaresti trei pagini care se vor a fi cotidian local, aservit in totalitate haitei psd-iste tulcene? Ba mai mult decat atat, vrei sa te si credem cand iti citezi ca sursa de informatie trei pagini cu aere de ziar local fara pic etica si deontologie jurnalistica, cu exprimari, logica si interpretari care aduc prejudicii bransei gazetaresti in genere? Esti prea mic ca sa te dai mare!!!!!
    PS: n-ar fi frumos sa nu-mi publici mesajul daca tot imi oferi acest drept!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *