Îl schimbă sau nu-l schimbă. A treia posibilitate nu există

Dacă nu v-au plăcut lucrările de sâmbătă şi duminică ale Congresului PDL, Direcţia de Spectacole şi Diversiuni a PDL vă invită, dragi telespectatori, la un „Dacă doriţi să revedeţi”. Din repertoriu: cântece de înlocuire a premierului Boc şi doine de jale tehnocrată.

3 Comments
 • Arogantu'
  May 16, 2011

  Wrong !
  Il impaiaza ! :D

 • androidul cu sobolani
  May 16, 2011

  eu, ca simpatizant basescu, PDL cred ca e de rau in ceea ce priveste viitorul portocaliu. asta, desi sunt convins ca au luat masurile corecte – presati de FMI (soviani dixit)- si au evitat astfel dezastrul economic, totusi nu au reformat nimic, ori s-au apucat prea tarziu de o oarecare reforma. insa, nu stiu ce sa cred in privinta sondajelor, sunt masluite, nu sunt masluite? cretinul ala de la academia catavencu zicea ca vede un reviriment al PDL. desi eu vad un abis PDL. iar tu imi descrii fericirea extatica a lui branza pe feisbuc. or sti ei ceva? nu stiu sa citesc printre randuri? cum dracu sa te bucuri cand calaresti un cal mort? oricum, cu USL-ul in tara ar fi ca si cand ai trai extazul blogosferei citind zoso.

 • andaa
  May 16, 2011

  Nu il schimba. Este etern ca padurea si ca Marea Neagra. Evenimentul zilei a publicat in asa zisa exclusivitate ceea ce stiam cu totii. Bloc pleaca doar in furci din Palatul Victoriei!
  Articolul il gasiti aici http://www.evz.ro/detalii/stiri/emil-boc-ramane-premier-930561.html#comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *