Geoană renunţă la şefia Senatului

Deocamdată, anunţul lui Mircea Geoană, suprinzător de onest, este că pune la dispoziţia PSD mandatul său de preşedinte al Senatului. Scrie pe blogul său: Ceea ce mă îngrijorează însă este insinuarea subtilă pe care o face colegul meu, Adrian. Îmi transmite de fapt „să stau cuminte, dacă mai vreau funcţia de la Senat”, mesaj pe care de altfel l-am primit şi pe alte canale. Ei bine, răspunsul meu este foarte simplu: îmi pun mandatul de preşedinte al Senatului la dispoziţia partidului. Dacă decizia PSD va fi că trebuie să demisionez, voi demisiona. Nu am nicio problemă în acest sens.
În fapt, Mircea Geoană, negociază chiar în aceste zile o funcţie de mare importanţă undeva în afara ţării, funcţie care nu-i mai permite să rămînă în Senatului României, nici măcar ca simplu membru, cu atît mai puţin ca preşedinte. De altfel, Mircea Geoană este plecat în aceste zile din ţară, tocmai pentru a negocia contractul pe care-l va semna în viitorul apropiat. Voi reveni cu amănunte.

16 Comments
 • Simona Tache
  February 25, 2010

  Hai că-mi vine să şi plâng, zău aşa!

 • ciavistu
  February 25, 2010

  cred ca se duce sef la NASA. sau sef al unei misiuni onu pentru reintegrarea emigrantilor romani.

 • Ruxandra Lungu
  February 25, 2010

  Cei mai tineri nu au auzit, probabil, de “rotatia cadrelor”, valabila in orice sistem, indiferent cum ne place sa-l numim. Nu scapam de ei, ever!

 • Ligia
  February 25, 2010

  A dat dovada de multa prostie de-a lungul timpului. Cine l-ar angaja intr-o functie si importanta si in afara tarii?

 • scartz
  February 25, 2010

  asta de cand are blog?cum se cheama blogul lui.prostanacul.net?

 • mihai
  February 25, 2010

  Angajatii trustului “arogantu roz-bombo(n)” au intrat in paine….Ce mana folositi copii? Desigur stanga!

 • Florian
  February 25, 2010

  Se face cosmonaut.

 • comentatorul
  February 25, 2010

  Jos palaria in fata d-lui Ponta si mult succes in continuare, dar sa nu uite ce a spus la congres cu putin timp inainte de a fi ales, altfel i-si pierde credibilitatea.
  Sper si cred ca va face tot ce e mai bine pentru partidul dansului, sa invete din greselile altora,chiar si a “profesorilor” lui.

 • O w l
  February 26, 2010

  Din ferricirre nu este nicio paguba daca Mirrcea Geoana pleaca sa conduca destinele unei imporrtante companii multinationale, doarr arre numerroase exemple de oameni politici brritanci si gerrmani care sunt pe CAI MARRI. Eu acum imi pun intrebarrea ce CAL va calarrii Mirrcea in strrainatate? Unul MARRE sau unul mic…?
  FORRZA MIRRCEA!

 • ghighi
  February 26, 2010

  unu violet!

 • CIRSTEA FLORIN
  February 26, 2010

  ORICUM ERA IN PLUS

 • Another
  February 26, 2010

  Mircea Geoană nu va renunţa nicidecum la postul de preşedinte al Senatului României! El ştie foarte bine că PSD n-ar risca să scoată la bătaie postul de preşedinte de Senat, retrăgându-i sprijinul politic. Din acest motiv, acum se joacă cu ei, marcând subtil! Prostănac-prostănac, dar…

 • scartz
  February 26, 2010

  pai daca renuta la senat ramane fara casa.ca dor sta in chire la stat.

 • Cristian Șuțu
  February 26, 2010

  ete scartz > n-auzi ca pleaca din tara?

 • Sanda
  March 1, 2010

  Mircea Geoana e mult prea bun pentru rahatul de Romania, unde guverneaza minciuna ,dezinformarea,santajul, coruptia,prostia,furtul,mistocaria si mitocania. Da, Ponta este extraordinar….de bun pentru rolul de marioneta a papusarilor Iliescu,Nastase,Mitrea. De bine de rau singura perioada,din ultimii 20 de ani, in care s-au inregistrat majorari semnificative de salarii si pensii a fost guvernul Tariceanu datorita insistentei si conditionarii sustinerii guvernului de catre PSD-ul lui Geoana, pe care acum vad ca-l mistocariti. Ponta numai social democrat nu e . La intocmirea proiectului Legii unice de salarizare a intervenit si insistat pentru cresterea salariilor magistratilor si nici decum a celor din categoriile sociale pe care ar trebui sa le reprezinte. El sustine legile speciale ale privilegiatilor societatii, si-si va baza campania electorala nu cu reforme pentru cei multi ci cu pozari pe la TV, cu ascunderea masinilor de lux ale PSD-istilor pentru a da impresia ca acestia sunt “saraci si cinstiti”, prin exprimari pretentioase dar fara pic de substanta, prin glume pentru a da impresia ca-i din popor, prin tonuri ferme si categorice pentru a induce impresia de autoritate . In acelasi timp fiind un elev ascultator si supus mentorilor lui care simbolizeaza comunismul si coruptia la nivel inalt in partid..
  Educatia, bunul simt, spiritul conciliant, loialitatea ,performantele profesionale sun calitati care nu sunt apreciate.
  Ce-as putea spune altceva decat ca va meritati soarta.

 • catalina
  March 1, 2010

  de acord cu sanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *