La Canal cu ei!

Au început arestările! Alea mari, decisive. Reeditarea momentului 1947. Poate nu vă mai amintiţi ce scria Scânteia, sub semnătura lui Sorin Toma, redactorul-şef adjunct din acea vreme: “Cum îi mai rabdă faţa pamântului pe duşmanii aceştia care se duceau să ne caute duşmanii în străinătate?! Îl rugăm din inimă pe tovarăşul Teohari Georgescu să-i aresteze pe toţi şi să-i trimită la muncă în mină, dimpreună cu marele lor, Iuliu Maniu“.
Vă sună cunoscut limbajul? S-ar putea să-l reîntîlniţi în curînd. Pînă una-alta, marele Ninel Potîrcă, contracandidatul lui Traian Băsescu la prezidenţialele de anul trecut, adică tipul care o priveşte (vezi mai jos) pe Paula Rusu din televizor, deşi e la o întindere de mînă de lavaliera ei, a intrat marţi seara un pic la pîrnaie. Mircea Geoană, prietenul inculpatului SOV, nu se simte nici el prea bine în postura de şef la Senat şi, din cîte aud, poziţia lui se pune la bătaie într-o negociere de taină între putere şi opoziţie pentru schimbarea Robertei de la Camera Deputaţilor. Crin Antonescu, celălalt prieten al inculpatului SOV, e la un pas să bată palma cu PC pentru o fuziune în urma căreia Felix Voiculescu ar primi funcţia de prim-vicepreşedinte, ceea ce ar însemna un fel de the end liberal.

Îl rugăm din inimă pe tovarăşul Ghiţă Falcă, favoritul Elenei Udrea la şefia PDL, să-i ordone ministrului Igaş de la interne să-i aresteze pe toţi duşmanii menţionaţi mai sus!
potirca

8 Comments
 • Oana Portase
  November 10, 2010

  chiar crezi că schimbă mogulul macazul? :D

 • Cristian Șuțu
  November 10, 2010

  nu asta face mereu?

 • Dramoleta
  November 10, 2010

  Mogulul e pus pe fapte mari. Vrea să discrediteze şi PNL . Nu mă mai joc :)
  Nu-i înteleg însă pe liberali. Ce nevoie au de PC? Alea doua procente ale conservatorilor in niciun caz nu se vor adauga, ci din contra…

 • Patratzel
  November 10, 2010

  Un articol excelent. Tine-o tot asa. Si pentru iubitul nostru presedinte http://patratzel.com/neseriosu/2-lei/ — o poza care il caracterizeaza !

 • vLad
  November 10, 2010

  am placerea sa iti citesc blogul :)…
  frumos articolul :)

 • alinutza
  November 10, 2010

  Puschea pe limba la fuziunea liberalo-conservatoare… Se rasucesc Bratienii in mormant :(

 • Gabi
  November 10, 2010

  Dna Udrea cred ca daca ar fi avut cu cine ar fi facut o treaba mult mai buna.

 • Kilroy
  November 10, 2010

  Din pacate, am mai auzit de fuziune. Adica ii dai un sut lui catarama, dar il iei in brate pe felix. In afara faptului ca primul e pro-base si al doilea nu, nu prea vad mari deosebiri intre cei doi, ca au lucrat la aceeasi institutie cu ochi albastri.
  In ceea ce priveste un val de arestari, este foarte posibil. Ca doar nu o sa lase cetateanul de rand sa strige “iesi afara, javra ordinara”. Furia maselor (cand nu poate fi potolita) trebuie redirectionata. E un principiu vechi de cand lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *