Şefa Protocolului de la Cotroceni, atacatoarea lui Geoană?

mova

Eu am văzut în timpul dezbaterii respective, oameni care lucrează cu Băsescu pe acest domeniu (parapsihologie – n.r.), postaţi în dreapta camerei de luat vederi. Îşi făceau treaba. Ce făceau, ce nu făceau, nu ştiu, dar i-am văzut cu ochii mei, îi ştiu cine sunt. Şi i-am văzut şi la Cotroceni, în timpul discuţiilor cu partidele politice. Acelaşi cetăţean, stând liniştit, într-un colţ“. Declaraţia îi aparţine lui Mircea Geoană. Şi nu glumeşte deloc. Soţia lui, Mihaela, a spus cam acelaşi lucru: “Cred că soţul meu a fost atacat energetic foarte mult. Erau chiar în sală oameni care lucrau la acest lucru. Nu a fost tot timpul, a fost în anumite bucăţi care erau atacurile decisive. Aşa cred eu personal…“.

atacatori posibili

Aşadar, atacul s-a întîmplat în seara zilei de 3 decembrie, la confruntarea finală Băsescu-Geoană de la Palatul Parlamentului. Traian Băsescu venise la dezbatere cu 2-3 persoane (vezi foto 2) capabile să stăpînească forţe extrasenzoriale. “Îi ştiam pe toţi, ştiam de ce sunt în stare, aveam şi noi astfel de oameni“, ne povesteşte cineva care a făcut parte din staff-ul de campanie al lui Mircea Geoană. “N-am prevăzut, însă, prezenţa unei alte persoane, cu o forţă mult mai mare, care a reuşit să spargă bariera controlată de noi. Persoana asta l-a atacat pe Mircea şi, practic, după 20 de minute de la începutul confruntării, Mircea a fost la pămînt. Nu mai era el“, ne-a mai spus sursa citată.

Mircea Geoană vorbeşte, însă, despre persoane care stăteau lîngă camera de luat vederi, deci nu aveau cum să apară în imagini. O astfel de persoană este Delia Dinu (foto 1), şefa Protocolului prezidenţial, despre care surse din staff-ul de campanie al PSD susţin că ar fi fost principala atacatoare energetică a lui Mircea Geoană în seara confruntării.

Să presupunem că este aşa. Deşi e greu, foarte greu de crezut. Cine şi cum va dovedi că ea este cea care l-a atacat energetic pe Mircea Geoană?

24 Comments
 • Traian
  January 18, 2010

  Ma ofer cobai .Propun sa fiu atacat energetic vreo 2 ore la mine acasa la o “cafea”

 • Blonda de la Marketing
  January 18, 2010

  Specializdele mov ! :)))))

 • [D][S][N]
  January 18, 2010

  Da… Ia dat-o inopinat la ficat ! :)

 • dragos
  January 18, 2010

  Nu pot sa cred ca, macar si pentru o secunda, un om normal ar putea sa inghita teoria asta. Pur si simplu nu imipot imagina pe cineva care sa aiba un pic de creier vorbind la modul serios despre asta.

 • anonim
  January 18, 2010

  Tare domle! acu si rusii dar si americanii (vezi washington post) iau notitze.

 • Ligia
  January 18, 2010

  Acum am inteles de ce stampila pe care o tineam in mana nu a vrut cu nici un chip sa stampileze patratica lui Geoana si s-a indreptat catre cea a lui Basescu. :))

 • monica hanganu
  January 18, 2010

  si ridicolul continua…
  Geoana staruie in campania sa antigeoana..spuneti-i sa se opreasca .
  Gata ne-a convins! A mai adaugat la defectele sale si nebunia ..

 • una_alta
  January 18, 2010

  cine cineva? CG?

 • nic
  January 18, 2010

  @ligia
  Aha, deci din cauza ta ne-am pricopsit asa :))

 • Canadian Stories
  January 19, 2010

  Si retardatul asta de geoana voia sa fie presedinte, cu conceptiile astea?

 • jiji
  January 19, 2010

  Eram sigur ca bagaboantele astea sunt paranormale.

 • Raspo.ro
  January 19, 2010

  radem noi radem, dar daca tara asta ar functiona cum trebuie nu am mai avea timp de flacari si geoane si de toti tampitii astia care nu stiu cum sa se faca mai de rahat…unul mai prost ca altul…

 • comandamentu central
  January 19, 2010

  sutu tata, vezi ca atacatoru tau si al antenei 3 nu corespunde cu atacatoru realitatea. stiu ca e greu dupa o campanie intreaga, da incercati si voi sa va coordonati mai bine. updateaza repede si da mai departe in teritoriu.

 • lexx
  January 19, 2010

  cred totusi ca un adevar exista in toata povestea asta!!! Daca oameni de stat au fost convinsi sa accepte asemenea traume?! De ce n-ar fi si unul de la noi? Aa si mai cu seama ca parapsihologia e chiar o stiinta, nu ca la rasputin!!!calugarul napasta sau binecuvantare?!!?!?!

  stiinta despre creier si manipularea acestuia se studiaza fratilor si in Romania, darmite dincolo!!!

 • Partidul PLM
  January 19, 2010

  Bagabont mare basescu asta, ai vazut cum la lucrat ?:P

 • Dramoleta
  January 19, 2010

  Vă daţi seama ce se discută, seara, acasă, în familia Geoană? :)))

 • zog
  January 19, 2010

  Mr sutu , azi a fost ultima mea vizita pe blogul dumitale.

 • Marius Diaconescu
  January 19, 2010

  Daca ataca adanc si face opturi, o astept pe duduie sa ma atace profunde la mine-n dormitor :) Imi pare rau sa-i dau dreptate lui Ion Iliescu, dar are dreptate mosul: mai avem putin si ne intoarcem la Nostradamus :)

 • AA
  January 19, 2010

  Atacul energetic poate fi asemanat unui blestem. In biblie, blestemul sau efectul lui, este numit “indracire” .
  “Indracirea poate avea loc ca urmare a pacatelor savarsite de persoana in cauza ori mostenite de aceasta, a blestemului arhieresc ori preotesc, a blestemului parintilor trupesti. Indracirea poate aparea la o persoana si pentru ca in respectivul loc s-au facut pacate grele ori s-a chemat acolo numele celui rau, fie prin injuraturi, fie prin vraji. Indracirea se mai petrece si din rautatea altora, care trimit vraji asupra persoanei respective”
  “Ca si atunci, si astazi preotii sfatuiesc mai intai familia celui cu probleme sa faca o spovedanie generala a pacatelor … ”
  Ma intreb, ce pacate a savirsit Geaona in seara aceea in vizita la Vintu de nu a avut nici un efect protector tot postul lui de peste an?

 • maia-home
  January 19, 2010

  Pacat ca ne batem joc de lucruri pe care nu le intelegem ,dacat tot se amuza lumea de ce nu ridem si de Dumnezeu ?Ce a vorbit cineva cu el? Nu sunt sunt o fana P S D dar daca familia Geoana spune niste adevaruri?

 • Mike
  January 19, 2010

  Sutule, dna blonda din dreapta este ELISABETA POLIHRONIADE, campioana la sah. Deci, mai ai 2 de lamurit :P

 • anonim
  January 19, 2010

  Sahu” corect! mare joc psihologic, mdea. se cam leaga.

 • valeriu
  January 19, 2010

  Hrebenciuc,Mihaela si Mircea Geoana-specii cu cerebel violet.Antichristul a inceput sa dea semne.Piei drace! Au nevoie urgenta de o exorcizare.

 • dame de companie
  January 21, 2010

  Trebuie sa il onorezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *