Victoraş, nici nu ştii cît de mic începi să fii!

PSD a primit azi cea mai dură lovitură sub centură din ultimii ani. Demisia din partid a Aurei Vasile, produsă puţine momente mai devreme,  poate fi asociată cu un cutremur devastator pentru (de acum) partiduleţul lui Victoraş Ponta. Poate că nu ştiţi, dar Aura Vasile era în PSD un fel de motor diesel, cu multă ardere internă. Ea conducea practic toate şedinţele şi întrunurile importante de la partid sau din Parlament. Un fel de Viorel Hrebenciuc pe partea de organizare.

Aş zice că, odată cu plecarea Aurei Vasile, PSD şi-a cam pierdut orice şansă de a guverna România după alegerile de anul viitor.

11 Comments
 • Adinel
  December 19, 2011

  Dar pune si tu o mostra de “functionalitate a motorului”. Uite aici vorbind in fata lui Iliescu, Mitrea si Vanghelie http://www.youtube.com/watch?v=iesQs_Irx9U Cool!

 • corneliu
  December 19, 2011

  E o diversiune. Pleaca niste grei din PSD, partidul intra in sedinta, se constata ca Ponta nu mai e in stare sa conduca, se alege iar Nastase, dupa care toti transfugii vin inapoi si se porneste in fosta in anul electoral, strans uniti in jurul comunistilor lui Ilici. Antonescu va avea rol de bufon in tot circul asta, dar el nu va intelege niciodata.

 • androidul cu sobolani
  December 19, 2011

  ceea ce scrie corneliu e destul de plauzibil. se prea poate ca atat ponta cat si antonescu sa fie pana la urma “inocenti” in ceea ce priveste proiectul USL. au ajuns cricumstantial in fruntea PSD si PNL, ambii fiind relativ “puri” d.p.d.v. al prostitutiei politice, niste Fecioare Maria daca vreti. s-au intalnit apoi la un vin cu sotiile si au discutat ca trebuie sa foloseasca in vreun fel acest capital… impreuna. ca daor au ajuns pe bune in fruntea partidului, fara sacrificii etice sau judiciare majore, asa ca ar fi taman oamenii “puri” de care tara asta ar avea nevoie. se uita la obama ca adlescentii la un film cu robert pattison si fac pe epigonii, varianta damboviteana, bineinteles. nici macar nu mai pot sa ma supar pe ei, sunt niste naivi, simpli pioni care se cred regi sau regine, dupa caz. miza e la voiculescu, la nastase, la mazare.

 • nic
  December 20, 2011

  Ete faaaas. Pleaca marea personalitate Aura Vasile. Desi parca s-a razgandit nitel. Oricum imi imaginez ce o sa intareasca PUNR-ul. Cohorte de alegatori or sa fuga dupa ea!!!

 • cristi
  December 20, 2011

  Dimpotrivă, au mult mai multe şanse aşa. Aura Vasile era şi este o mahalagioaică pur sânge, ca şi Vanghelie – care e următorul plecat. Cu cât epurează mai multe gunoaie din astea cu atât mai mari şansele de a atrage voturi din zona celor care acum nu vor să voteze. Chiar dacă pierd nişte manelişti şi pensionari ameţiţi de vanghelioane.

 • radu
  December 20, 2011

  @Corneliu, ce spui e placa propagandei basiste, care vrea sa acrediteze ideea ca Nastase vrea sa-i ia locul lui Ponta. Fals! V-ar conveni voua, ca pe Ponta si Antonescu nu-i puteti prinde nici cu propaganda despre anticoruptia, nici cu aia despre comunism, dar lui Nastase i-ati stricat imaginea.
  A, si mai vreti sa-l marginalizati pe Antonescu si PNL-ul, ca asa ati primit ordin, sa scapati de PNL, sa nu va mai incurce. Are dreptate @cristi. Pa, Aura, pa Marean!

 • Didutu
  December 20, 2011

  Se pare ca a fost o decizie grea,am citit ca este internata in spital-sa fie din cauza luptei cu sinele pe care a dat-o atunci cand a anuntat ca pleca din partid?

 • Dan Andrei
  December 20, 2011

  Ia uite ca s-a intors din morti. Acum este iar la PeSeDe. Cate o ora la fiecare partid.

 • casandra
  December 21, 2011

  Ce spui?! “Cutremur devastator”, “motor diesel”? Vorbesti despre o realitate paralela? Cucoana asta a blocat prin manevre de obosire, nu a organizat nimic inteligent. As plati doar ca UNPR (fratele mai mic al PUNR, parintii fiind comuni, dupa cum bine spune cineva mai sus) sa o ia mai repede.

 • marian
  December 22, 2011

  Mai este cineva MARE in politica din Romania?

 • justias
  December 23, 2011

  eu cred ca are cele mai mari sanse tocmai acum. o plecati voi tradatori ai sortii! ce bine ca se scutura de asemenea lichelute. tipic romanesc….voi tradatori ai romaniei uniti-va. vom scapa de voi la alegeri dintr-o data.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *