Portret de Femeie 2014. Ziua 1. Veștile bune.

Portret de Femeie, ediția 2014, începe astăzi de la ora 17.00 în salonul Monroe de pe Calea Floreasca. Și vă pot da deja foarte multe vești bune care vin la pachet cu acest proiect de fotografie publică ce a ajuns deja la a patra ediție. Fetele de la Monroe au pregătit o ofertă specială “10 min look” la numai 49 de de lei (programări la 0731.264.083). Specialiștii de la HP vin cu o surpriză pentru fiecare participantă la Portret de Femeie: un print în format A4. Pentru că dresscode-ul recomandat pentru ediția de anul acesta a Portret de Femeie este ia românească, cei de la De altădată au pus la dispoziția voastră mai multe modele de ii ce pot fi folosite în ședința foto.

O altă veste bună vine de la cabinetul de stomatologie Soladent care oferă nu mai puțin de 3 premii pentru cele mai reușite fotografii urcate pe instagram sau facebook sub hashtag-ul #zambestesoladent, făcute pe perioada campaniei Portret de Femeie. Cîștigătorii concursului  #zambestesoladent vor fi anunțați în data de 12 martie 2014 pe pagina de facebook a Soladent (like aici) și au următoarele valori:

Locul 1: Abonament stomatologic pe un an la Clinica Soladent, care include: consultații gratuite nelimitate, albire dentară, două ședințe detartraj și air-flow, trei obturații fotopolimerizabile (plombe) și 20% reducere față de listă pentru pentru orice manoperă stomatologică.

Locul 2: Albire dentară, detartraj, periaj profesional și air-flow.

Locul 3:  Detartraj, periaj proferional și air-flow.

afiisul final

Portret de Femeie este un eveniment tradițional al Foto Union, ediția de anul acesta fiind susținută de companiile Doina, HPMonroe și De altădată.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *